Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy lány? Nem ismerem!

Figyelt kérdés

Csak úgy megtetszik egy lány, odamegyek és....?

Teljesen ismeretlen lányok, csak például egy buszon utazunk, vagy buliban, vagy valahol :)

Pl ma álltunk a buszon, haver kifigyelt egy csajt aki a füzetét bújja (aka tanul), odament, állt mellette egy percet (őt nézte), aztán mondta a lánynak, hogy szép az írása. Utánna végig beszélgettek, meg is tudta a csaj nevét.

Nekem ilyen nem megy csak úgy, meg őszintén parázok is egy kicsit, nem volt még barátnőm se, soha nem is csináltam ilyet. Mégis mit mondjak, hogy menjem oda, miről kérdezősködjek?

15F

2012. okt. 9. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl buszmegállóban vagytok a lány ül, te odamész leülsz mellé, megkérdezed hogy hol laksz, honnan megy a buszod, melyik suliba jársz stb.
2012. okt. 9. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy le-e ülhetsz mellé. Utána mondhatod neki, hogy nagyon kedves tőle. Esetleg kérdezd meg, hogy merre utazik és utána már kialakul. Sok sikert! 15/F
2012. okt. 9. 23:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de 2 pad ha van buszmegben, azon pedig a legfiatalabbak akiket láttam megvan 60, az tuti :'D
2012. okt. 9. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, végül is előnyös, ha egy bókkal kezdesz, mint például a haverod, de egy jó tanács: SOHA NE BETANULT SZÖVEGEKET MONDJ!!! Az szinte senkinek nem jön be... Ha valamiért odamentél egy lányhoz, akkor csak van valami rajta, ami megfogott, amit meg tudsz dicsérni. :) És amúgy nagyon lényeges a magabiztosság. Fontos, hogy csak minimálisan látszódjon rajtad, hogy izgulsz. Mi, lányok szeretjük, ha odajön hozzánk egy-két fiú. És nem is várunk nagy dolgokat.

És amúgy csak mosolyogj, add önmagad, majd minden jön magától. Ne izguld agyon a dolgokat. :) SOK SIKERT, remélem segítettem! :)

2012. okt. 10. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Alapból olyan mosolygós típus vagyok, meg jó a humorérzékem (bár sokak szerint túlzásba viszem a poénkodást, van mikor haldokolnak a nevetéstől :D), de csak úgy rögtönözni nem annyira tudok... sebaj, próbálkozni kell :P

Köszi a segítséget :)

2012. okt. 10. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Drukkolok!
2012. okt. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!