Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz?
Figyelt kérdés
Szerintetek rossz ha egy 10 éves lány 43 kg.? A fiúk azt mondják rá hogy duci..szerintem nem az de nem hisz nekem..2012. okt. 9. 20:32
1/3 Gyakori Ferenc válasza:
Eddig leszakadt az arcom, hogy 13 évesen cikinek érzik ha szüzek... Most már ott tartunk hogy a 10évesek aggódnak a súlyuk miatt... Elegem van -.-". Még annyit mondanék, hogy elhiszi vagy sem, tökmind1, mert 10 éves korától 20 éves koráig bármivé alakulhat... B*sszátok meg !
2/3 anonim válasza:
10 éves és? Az a lényeg milyen magas hozzá?
3/3 anonim válasza:
Ez bizony genetika. Láttam már olyat, hogy 159 centis csaj 43 kilóval full vékony még a csontjai is látszódtak, és olyat is hogy másik meg 165 centivel ugyanennyi kilóval viszont k*rva jól nézett ki. A súly nem mérvadó, a tükörnek higgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!