Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha naponta 4-5ször masztizok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 19:32
2/12 anonim válasza:
hát ha nem régen fedezted fel a masztizás örömét, akkor nem de amúgy ez elég sok, nem gáz de azért a leendő barátnődnek ne mondd el, mert lehet hogy nem fogja elhinni hogy nem a szex miatt jársz vele:D
3/12 anonim válasza:
Hát annyira nem, de tényleg ne mondd el a leendő bnődnek!!!
Ha meg csak vagy akkor hát nem mondom h normális de nem gáz!
4/12 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy ennyi szabadidőd van!
5/12 A kérdező kommentje:
Miért? Nyári szünet van. :P
2009. aug. 5. 19:56
6/12 A kérdező kommentje:
Most volt a hatodik. :$
2009. aug. 5. 20:40
7/12 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz
addig csináld amig jólesik
8/12 anonim válasza:
nem gáz, előfordul hogy naponta 15-67 -szer verem ki. addig kell ameddig jól esik
9/12 anonim válasza:
én csaj vagyok, és van hogy én is naponta 4-5ször masztizok!most is már tökre benedvesedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!