Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő beenged az intim szférájába az jót jelent?
Figyelt kérdés
Vagy mit jelent?
Csak azért kérdem, mert minden lánnyal mindig jól el tudok beszélgetni, akár úgy is hagyják, hogy a hajukba beszéljek "bele". Meg mindig mindenkit megmosolyogtatok + mondják hogy milyen jófej vagyok, de mégse volt még bnőm. Mi lehet a gond szerintetek?
Igazából nem akarok bnőt, megvagyok nélküle. Talán ezt sugárzom kifelé is.
2012. okt. 7. 23:23
1/5 anonim válasza:
"de mégse volt még bnőm. Mi lehet a gond szerintetek?"
vs.
"Igazából nem akarok bnőt"
problem??
2/5 A kérdező kommentje:
hát de a szívem mélyén szeretnék, megtudni hogy milyen a szerelem, de amikor elképzelem hogy milyen lesz, úgy érzem csak gond lenne vele.(látva a mai világot) ez megcsal úgy megcsal, ilyen féltékeny, olyan féltékeny. Olyan siman normális harmonikus lány má nem is létezik, akinek semmivel sincs gondja. Én nyugodt fiatalember akinek warokra kell járnia, lenne ideje időt szakítani barátnőre, és sokan nő nyomul rám, de valahogy nem alakul közös nevező vagy nemtom.
2012. okt. 7. 23:29
3/5 anonim válasza:
ha nem is barátnőt de szexpartnert biztos akarnál..és tőlünk várod a csodát hogy megírjuk mért nincs szerencséd.
5/5 anonim válasza:
mindenképpen jót jelent, de én sem értem, hogy mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!