Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Szia!
Tudom,hogy nem sokat segítek,de ezt csak az idő tudja helyre hozni.
Egszer én is belezúgtam egy fiúba(1 évig) és miután 1x véletlenül találkoztam vele hirtelen azt éreztem, hogy újra a rabja lettem.Ezt még 1 hónapig így gondoltam de utána már szívből kívántam,hogy legyen boldog.
Szerintem neked több időre lesz szükséged, hogy teljesen feldolgozd,de az segít valamennyit hogyha lefoglalod magad, nem maradsz sokat a gondolataiddal és (szerintem) ne nagyon olvas szerelmes regényeket mert bár lehet,hogy örülsz,ha más boldog,neked akkor is fájni fog.
Ezeket saját tapasztalataim alapján írtam le, és remélem neked is segíteni fog:]
pedig szeretem a szerelmes regényeket :)
és lehet hogy az idő helyrehozza,de nekem ez már két éve volt..az elég sok idő,szerintetek ennél többre van szükségem ?:/
Igen,biztos.
Én még van hogy ma is a régi szerelmemmel álmodok...
Amugy én is szeretem a szerelmes regényeket,csak az volt h mikor olvastam,mennyire szeretik egymást az emberek összeszorult a mellkasom.De nem a szívem fájt,hanem a lelkem...Mert ilyenkor eszembe jutott mennyire szerettem...
De ha már eltudsz olvasni ilyen regényeket akkor olvasd csak,mert lehet h ez jót fog tenni:)
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!