Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Curtis C4 albumát honnan tölthetem le? Nagyon fontos
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 21:50
1/9 anonim válasza:
Utálod Curtis-t és meg akarod lopni?
2/9 anonim válasza:
majomparádé de ott nem vagyok fent!
3/9 anonim válasza:
hát nem a Szerelem, szex kategóriából, az biztos:D
4/9 anonim válasza:
Azért írta ide te sűgér mert ez a legnézettebb kategória ha betesz a számítástechina-internet akkor lehet 1 hónap múlva se megy rá válasz! Segítsetek neki inkább! Én voltam a majomparádés de mindjárt meg nézem ncoren.
5/9 anonim válasza:
Számomra csak az nem világos, hogy ha valaki utálja, akkor minek tölti le? Ha meg szereti a fickót, akkor miért akarja meglopni, miért ilyen aljas? Miért nem veszi meg a CD-jét?
6/9 anonim válasza:
De a kérdező nem utálja nem írta egy szóval se!
7/9 anonim válasza:
Előadó: Majka Curtis BLR
Album címe: Belehalok
Megjelenés éve: 2012
Tracklist:
Curtis Blokk:
1.C4
2.Élet Bábja
3.Nekem nem kell
4.Szoty van?!
5.Emlékszem rá
Majka Blokk:
6.Bomba vagy baby
/Belehalok/
7.Belehalok 2
8.ilyen a box
9.Ezek a lányok egyre vékonyabbak
10.R'n'B All Stars
/Tedd fel/
BLR Blokk:
11.A rajongo
12.Nagylány
13.Oujee
14.Sznobszutyok
15.A király
Ez az album kell?
8/9 anonim válasza:
Kérdező meg eltűnt. így hogy segítsek? XDD
9/9 A kérdező kommentje:
:D Bocs de már aludtam. Nem utálom én Curtis-t :D Ha utálnám akkor nem kértem volna az albumot és azért nem veszem meg mert nincs pénzem és ha fent van a neten akkor mire vegyem meg? tegnap 22:06 Nem ez kell :/ De köszönöm.Nekem az az album kellene amelyen ezek a zenék vannak http://www.youtube.com/watch?v=faEdvsRGyJo.
2012. okt. 7. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!