Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nagyon undorító ha egy lánynak ilyen a háta?
Csajok! Miért mindig akkor kaptok észbe és kezdtek el keményen éhezni meg sportolni, amikor már "nagy a baj"?
Nem lenne egyszerűbb az életetek, ha mindig odafigyelnétek egy kicsit arra, hogy ne egyetek össze-vissza, meg néha eljárnátok futni? Nem kell csak salátán élni, meg naponta sportolni, de nem is kéne hagyni idáig fajulni a dolgokat.
Aztán jöhetnek az itt az elkeseredett kérdések, hogy "szerintetek dagi vagyok".... nem értelek titeket!
Egyébként Kedves kérdező, mielőtt izmot kezdesz építeni, adj le még pár kilót, különben a háj alá fogsz izmosodni és az szívás!
És azt a felesleget csak most jut eszébe leadni? Nem épp gyerektestűnek tűnik, kedves logikusan gondolkozó 6-os!
De nyilván minden túlsúlyos, molett vagy duci ember ártatlan, vagy babhája van, vagy beteg, de soha senki nem felelős a túlsúlyáért. Hát persze....
Nyilván lehetne rajtam is hibát találni nem is egyet!
És én attól ma este még nagyon jól fogok aludni, hogy neki van feleslege. De azért írtam, mert megpróbáltam segíteni azzal, h elmondtam a véleményemet. Az, hogy neked vagy bárki másnak ez nem tetszik, attól még nem kell leugatni!
kedves 5ös. egyrészt neked azzal mivel lesz jobb hogy másokban negatív érzéseket keltesz?
másrészt meg kiskorom óta sportolok, rengeteget diétáztam már és sikerült is fogynom de nem annyira amennyire szerettem volna. és nem most jutott eszembe hanem 5 éve, de tudod a diéta nem olyan egyszerű hogy betartom és kész, mert hiába tartom be ha mellette egy szrdarabnak érzem magam mert semmi hasznos tápanyagot nem vettem magamhoz. folyamatban van a dolog, de nem egyik pillanatról a másikra megy. heti 6x 1,5 órás intenzív edzéssel 2 hónap után sem tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!