Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy felállt neki vagy csak nagy műszere van? Lent bővebben
10:40 nem vagy semmi XDDD
Amúgy soha sem korai a gatyájába bele nyúlni, hidd el élvezni fogja .... Nekem volt olyan haverom, akinek az volt az elve, h esetleg eygetlen egyszer hajlandó volt találkozni a csajszival megszemlézés miatt, de kijelentette, hogy a második randit már az ágyban akarja, mert nincs ideje meg türelme se játszani a szépet esetleg a semmiért hetekig. És így is tett, minden héten volt neki vagy 3 új csaj az ágyban ...
De hát nincs ebben semmi furcsa, tizen-huszonévesen ez így természetes.
ha félénk akkor meg főleg neked kell határozottnak lenned !
Amúgy minek örülnél jobban? Ha nagy lenne neki vagy ha csak felállt volna? Netán mindkettő ? XDD
én is egyik nap majdnem elájultam a léátványtól, d eszép volt ...
egy nagyon szép srác a bnőjével állt a buszon, csókolóztak, símogatták egymást és nézek lejjebb, hát úr isten, a srácnak úgy állt mint atom, de nem nagyon zavartatta magát, pedig a melegben rövidgatya stb szal frankón tökre látszott .... hűűű
.. ha megcsókolod vagy rásimitiaszz, érezni fogod, hogy merevedik-e. Vagy az is lehet, hogy már merev neki.Ha meg azt érzed, hogy még puha, de kitölti a nadrágot, akkor még valószinüen "növekedni fog". Örülj neki, ha jó nagy van neki..
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!