Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire számít az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít az öltözet ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

gondolok itt cipőre, nadrágra elsősorban, kiegészítőkre, milyen táskám, milyen övem van. Milyen kabát, milyen pólókat hordok, megfelelően van-e belőve a méret, vagy csak lógnak rajtam mint valami szerb hajléktalanon.

Van olyan szituáció, hogy a fiú számotokra külsőre és személyiségre megnyerő, de annyira rosszul és igénytelenül van felöltözködve, hogy az visszataszít benneteket?

Szóval számít a ruha?

Arra is gondolok itt, hogy a srác mondjuk rossz anyagi helyzet miatt kénytelen olyan ruhákat hordani, amelyeket nem szeret annyira, és ez visszahat az egész személyiségére, sőt, szinte zavart kelt, mert nem érted miért nem olyan ruhát vesz fel amilyet... hiszen az ami rajta van nem illik hozzá, és annyira szétkopott (cipő, farmer) hogy nem is mernéd ruhának nevezni.

Szóval?

2012. okt. 6. 16:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálam eléggé számít, mert én is adok magamra, és ha már én csinosan öltözködöm, akkor elég furán néznénk ki egymás mellett, egy teljesen más beütésű sráccal. Nem a márka számít, szerintem viszonylag olcsón is lehet kapni szép ruhákat, vagy legalábbis olyat, ami jól áll az illetőnek.

Én is hamarabb nézek meg egy olyan fiút, aki számomra vonzó módon van felöltözve, mint egy olyat, akin látszik, hogy az van rajta, ami reggel először akadt a kezébe.

2013. máj. 1. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!