Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék baratot talalni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék baratot talalni, normalis pasit, úgy hogy szinte sehova sem járok?

Figyelt kérdés
Szinte teljesen elveszi az időmet a munka, de közben vágyom egy normális kapcsolatra. Hogyan lenne ez lehetséges.. Hol találhatnék?
2012. okt. 6. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Merre fele laksz? :)

Munkahelyi kapcsolatok nem jók, mármint sok embernek nem jönnek be, persze tisztelet a kivételnek. Ugye mert mi van ha nem jön össze, kicsit sz@r úgy dolgozni valakivel ha feszültség van köztetek...Másik meg ha nincs ott se szimpatikus ember akkor meg kivel.

Ha nem jársz sehova emberek közé, akkor nem sok esélyed van bárkit is találni. Kivéve ha a buszon/utazás közben leszólít valaki, már ha leszólít... ha autóval jársz akkor még ennyi esély sincs.

Marad a net a maga névtelenségével, és válogathatsz a perverzek közül, hátha találsz 1-2-t aki nem az, és nem csábít téged a nem létező bmwjével és a nem létező luxuslakásával.

Esetleg ha van barátnőd akkor megkérdezheted hogy ismer e valakit, a nők egy része szereti játszani a kerítőt. Ki tudja, talán ismer valakit.

Ez a "nekem nem számít a külső" baromság. Álszent emberek mondanak ilyet. Igen is számít, de itt nem a mellméretre vagy magasságra kell gondolni, hanem hogy ránézésre szimpatikus e az a személy, vagy sem. Szimpátia meg megint csak egyén kérdése.

2012. okt. 6. 19:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Hat nem egyszerű sajnos a dolgom... Társkereső.. Ahj hagyjuk kamu az egész.. Sok hiteltelen ember... Aki mondhatni normális nem megy olyan helyre...
2012. okt. 6. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Én normálisnak tartom magam, és voltam társkeresőn több évig. Aztán töröltettem magam, mert elfogytak a szimpatikus emberek. Szerintem más is van úgy mint én voltam.
2012. okt. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!