Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnék nektek? 24F
Figyelt kérdés
178cm
86kg
Has: van
Majdnem vállig érő egyenes sötétbarna haj, copfban hordom.
Zöldes kék szem
Fülbevaló: 1 van
Komoly tekintet, képeken nem szoktam mosolyogni ha bekell állni egy fotó elé!
2012. okt. 5. 23:27
11/17 A kérdező kommentje:
Ne értetlenkedj! Szerinted egy 178 magas 86 kg-val hogy lehetne hájas? Nem 140 kg vagyok mert akkor hájas lennék! Nem sportolok, nem vagyok vékony alkat van rajtam plusz kg! Remélem okoska érted már! Ment piros kéz mert értetlen vagy.
2012. okt. 5. 23:55
12/17 A kérdező kommentje:
Fülbe való miért para nem értem!
2012. okt. 5. 23:56
13/17 anonim válasza:
nem értetlenkedek de honnan tudjam, hogy oszlik el rajtad a súly?? láttam már én olyan akinek konkrétan pálcika lába meg karja volt és hatalmas hasa... de nem kötekedésnek szántam...
14/17 A kérdező kommentje:
Jó gyorsan! XD
2012. okt. 6. 00:10
15/17 anonim válasza:
Én meg 186 centi, 78 kg, rövid sötétbarna haj, kék szem... de ezek csak külsőségek, senkit nem érdekelnek, pláne ilyen kérdésre ezen adatokból nincs az az ember aki válaszolni tudna.
Az is fontos milyen a jellemed, mik a pozitív és negatív tulajdonságaid, szokásaid, rigolyáid stb. Első blikkre lehet, hogy megnézik a kültakaród, de a nők is olyan férfit választanak, akivel élni is lehet, nem csak lehet mutogatni a barátnőiknek.
16/17 A kérdező kommentje:
Jó szívű vagyok segítőkész, kedves, alkoholista, XDDDD Fa vicc gyáros! XD
2012. okt. 6. 00:16
17/17 anonim válasza:
Nem jönnek be a hosszú hajú, fülbevalós fickók.
sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!