Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ha minden mozdulatomat követi?

Figyelt kérdés
A Párom az okos telefonomat GPS-el követi! Hogyan lehetne letiltani hogy követhessen???? A telefonom: Nokia 500. ha tudtok segíteni kérlek segítsetek mert nem tudom hogyan oldjam meg! Köszönöm!

2012. okt. 5. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
netán titkos ügynök a párod vagy mi?
2012. okt. 5. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Húzd le a kretyón!
2012. okt. 5. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
*#7370# - teljesen gyári állapotra állítja vissza a mobilt, kizárt, hogy onnantól bármilyen program leadja a pozíciód.
 4/8 anonim ***** válasza:
hagyd otthon a telód
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy ne legyen annyira féltékeny... Talán észhez tér...
2012. okt. 5. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, inkább megkéne vele ezt beszélned, nem azt kéne, hogy letiltod, aztán meg emiatt fog kiakadni rád, és még féltékenyebb lesz. Egyébként ez már szerintem kicsit beteges. Ha folytatja, szerintem, akkor hagyd ott. (Nem ér ennyit)
2012. okt. 5. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2012. okt. 5. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy magadhoz való telefont!
2012. okt. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!