Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na és erről mit gondoltok? (kép. )
Tegnap tettem ki a kérdést,de most véééééégre megtaláltam a legkezdetlegesebb képet. Ezeken látszik rendesen? Vagy csak picit ha nagyon nagyon megnézed?
régi:
új:

Jó alakod van. Szép vagy!
Ahogy mondod, azzal a zsírköteggel is. Nekem épp az ilyen lányok tetszenek. Most se vagy rossz, de ha tovább fogysz nem leszel az esetem.
"aranyos kis ducika"
még mindig duci vagyok?:O

1.-n piszkosul szexi alakod volt, 2.-on egy vékony farönk vagy.
Régi jobb volt.
19F

jó hát akkor ez ilyen....
olyan dagadt viszont soha soha soha soha többet nem akarok lenni...lelkileg tök kikészített.Most megint hízok és megint szarul érzem magamszóval visszakell fogni a kaját megint.
egyébként nem tudom nektek milyen izlésetek lehet ha egy közel 70 kilós csaj tetszik 164 centihez.Az első kép szerintem egy tragédia.Még terpeszbe kellett állnom hogy ne érjen össze a combom.
A másodikon már simán állok és nem ér össze..

Még mindig legyél a csajom :D Amúgy viccen kívül akkor is és most is nagyon szép. Fogyni ne fogyj. Hová akarsz még? (o.O)
22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!