Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerelmes vagyok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerelmes vagyok!

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, annak sem az elején, jócskán a közepe felé járok már. Kimondhatatlanul szerelmes vagyok végre. Nagyon régen nem történt már meg velem ez az érzés, most pedig tavaly december óta tart. Csak ám sok minden miatt viszonzatlanul.

A srácot én már elég régóta ismerem egy közös helyszín kapcsán, amiről igazából nem szeretnék itt többet mondani. Decemberben viszont belém csapott a felismerés, hogy észrevettem, igazából mennyire tetszik nekem. Akkor vettem őt észre igazán. Addig csak egy volt a többi közül, akikkel időnként találkozom. Újabb két semleges találkozás után belezúgtam. De hessegettem a dolgot, aminek az lett az eredménye, hogy 1 hónap múlva már beleszerettem.

Nagyon régi érzés ez, annyira régen éreztem ilyet, hogy már szinte el is felejtettem, hogy létezik. Akkoriban még volt párom, akivel már csak megszokásból voltunk együtt, de szakítottunk (nem emiatt a srác miatt). Viszont jó barátok maradtunk, és amikor elmeséltem neki, hogy én újra szerelmes vagyok, de ez a srác nem közeledik felém, akkor egy nagyon lovagias gesztust ajánlott fel. Mivel lényegében ismerik egymást látásból, mondta, hogy ír neki egy emailt, amelyben közli vele, mint férfi a férfival, hogy mi szétmentünk, és hogy jó szívvel ajánl neki engem, mert jól járna velem. Ugyanis nem tudtuk, hogy azért nem mer-e közeledni, mert valahonnan megtudhatta, hogy párom van (azt persze már nem tudhatta meg, hogy közben szakítottunk, mert nem vertük nagydobra), vagy egyéb okból. A srác ugyanis nézegetett engem, elég feltűnően, a közös munkából adódóan még sokszor kivételeket is kaptam tőle, és ezt a volt párom is úgy ítélte meg, hogy tetszhetek neki, csak esetleg úgy tudja, hogy foglalt vagyok, de miután mi szétmentünk, jogom van a boldogsághoz, és ő ehhez még hozzá akart segíteni, azért meg is írta ezt a levelet.

Csak ám hiba történt, rossz email címre küldte el véletlenül, nem a srác saját emailjére, hanem a közös levelezőre, amit a srác egész munkahelye olvas. Persze, hogy botrány lett belőle. Óvatosan, feltűnés nélkül megtudakoltam, hogy aznap az egész munkahely ezen röhögött, főnökkel együtt, de szerencsére nem a srácot marasztalták el, hanem kikiáltották komplett idiótának az én volt páromat (aki persze nem ott dolgozik).

Miután ez nagyon rosszul sült el, én megoldottam a dolgokat úgy, hogy a közelébe se kelljen mennem a srácnak, még véletlenül se (bár úgy tudja, hogy én nem tehetek a levélről, de ki tudja, mit gondolhat). Pár hónap el is telt így, de nemrég megint oda kellett mennem. Hát a föld alá süllyedtem. Véletlenül-e vagy szándékosan, de nem a srác vette át tőlem az anyagot, amit addig, hosszú éveken keresztül mindig ő vett át. Valahogy úgy intézte, hogy neki éppen mást kellett csinálnia, és egy másik kolléga jött elém lelkesen. Ő persze ott volt, de rám sem nézett egész idő alatt. Innen gondolom, hogy engem is hibáztat, és még ki tudja, hogy miket gondol rólam.

Nagyon szégyellem magam, de nagyon is szerelmes vagyok. Talán menni fog, hogy évek alatt kiverjem a fejemből.

2009. aug. 4. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem írd le a helyes e-mail címre amit érzel és meglátod, hogy helyrejön a dolog.
2009. aug. 4. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
lődd le magad.
2009. aug. 4. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy szerintem rontanám az amúgy is elrontott helyzetet, ha még ezek után, pláne sok idő elteltével és nő létemre írnék neki. Ő nem mai férfi, talán végérvényesen elvágnám és kiszolgáltatnám magam előtte.

Második hozzászóló: az lesz, legszívesebben azt tenném! De te miért írtad, mire?

2009. aug. 4. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig az exed szándékosan intézte így az emailt. Gondolom amikor nem láttad, akkor Ő is szétröhögte az agyát rajta. Ennél gusztustalanabb ötlet nem lehetett volna, mint a volt párod tovább passzol egy másiknak, nem csodálom ha ezt a srác gyomra nem vette be. Kénytelen leszel kiverni a fejedből mert még bottal sem fog megpiszkálni és jogos is.
2009. aug. 4. 20:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendben, elfogadom. Megpróbálom kiverni a fejemből.
2009. aug. 4. 20:23
 6/10 anonim válasza:
nem mai férfi?ezt hogy érted? amúgy szerintem próbálj meg valahogy beszélni vele(mondjuk személyesen),és mondj el neki mindent! lehet,könnyebb lenne,mint most mert a mostani helyzetnél nincs rosszabb ugye? vagy pedig próbáld meg elfelejteni... de ne hidd hogy minden veszve van:-)
2009. aug. 4. 20:25
 7/10 anonim válasza:
bocsi de nem láttam az előző kommenteket... 20.25voltam
2009. aug. 4. 20:30
 8/10 A kérdező kommentje:
20:25! Miért, így másképp látod? Őszintén
2009. aug. 4. 20:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja, a mait meg úgy értem, hogy ő az, aki szeret vadászgatni, és nem biztos, hogy szeretné, ha a vad magát ajánlaná (mivel kiborult azon is, hogy a vadat más ajánlotta fel)
2009. aug. 4. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyi,ez a helyzet kínos.Valószínüleg nagyon kellemetlen helyzet volt ez akkor neki és másnap neki munkába kellett mennie,oda!Szerintem csak a munkatársai elött akarta azt mutatni,hogy részéről te nem létezel.Egyszerűen tényleg nincs veszíteni valód,írj neki egy e-mailt a SAJÁT címére és mondd el neki azt,hogy mi történt és hogy legalább ne haragudjon rád.Ennél több nem kell.Szerelmet azért ne vallj.Ha értékeli ezt a gesztust,akkor válaszolni fog és onnan megint továbbléphetsz egyet.A lényeg,hogy a beszélőviszony meglegyen.Ha nagyon pipa és valóban nem érdekled akkor a tudomásodra fogja hozni és akkor ráérsz azon agyalni,hogy hogy felejtsd el.Nagyon bízom benne,hogy sikerül rendbe hoznod és én is azt gondolom,amit a többiek,hogy a volt párod egy barom és ezt nem véletlenül csinálta.
2009. aug. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!