Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha választani kell: hátmasszázs vagy szex?
Attól függ ki kérdezi :D
Amúgy, szex, de a jobbik fajtából. Ha csak ilyen amatőr mitugrász, akkor jobb, ha ledolgozza a vállaimról a csomót. De van egy még jobb: hátmasszázs, aztán szex, és csinálok egy szenyót! :P
4-es vagyok
nem értem a lepontozást!
egész életemben egyetlen srác masszírozott meg. jóhogy jobban örülnék már annak. nekem az már szabályosan olyan lenne, mint egy ajándék. önzetlen és értem szól.
ezt ritkaság megkapni.
Az exem négy éven keresztül csak mindig dugott (volna)..., de ha arra kértem, hogy megmasszírozzon, mindig húzta a száját, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor tette meg összesen. Szerintem pedig kérnem se kellett volna, az a normális, ha magától megteszi... De a "kedvességét" én is viszonoztam, én meg mást nem tettem meg neki...
Szóval masszázs!!!
Hát most így hirtelen egy hátmasszázst bevállalnék... de csak azért erre esett a választásom, mert amikor a barátom masszírozza a hátam, abból előbb-utóbb szexmasszázs lesz (nagyon profi benne, úgy ki tud elégíteni, hogy gyakorlatilag nem is ér a kényesebb területekhez!), és utána még áttér a lábaim masszírozására, a vége meg úgyis szex lesz! :)
Imádom! :D
ma 15:02, Az én exem pont fordítva volt bekötve, szexet nem nagyon akart, ellenben folyton masszíroztatta volna velem a hátát!
Amúgy inkább szex. A barátom túl erősen gyúrná a hátamat, a másik téren viszont csillagos ötös. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!