Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynád az egyetemet, csak mert komolyabb érzések fűznek az egyik tanárodhoz?
Én nem hagynám ott. Fölösleges parázás. Nézzük csak:
-szépen megmondod a tanárnak, ha legközelebb próbálkozik, hogy ilyen körülmények között nem... nem tudom, tudja-e, hogy tudod, hogy házas... mindenesetre ezt lehet vele közölni, hogy van benned annyi tartás, hogy foglalt férfival nem állsz össze
-ha meg tovább zaklat, akkor irány a TO-s vagy akár dékán vagy rektor vagy bárki más, aki tud vmit tenni az ügy érdekében... főleg ha esetleg van bizonyíték, tanú... mert ilyet egy tanár nem tehet meg büntetlenül, ideális esetben ennek a tanulmányaid nem látják kárát, nem tud betenni neked sértődöttségből.
Egyébként meg vannak az ember életében olyan szerelmek, amik fájnak, és amikor jobb, ha az ember odébbáll, még ha fáj is. Tedd te is ezt! Ne fájjon a szíved, ne az legyen a legnagyobb sirámod, hogy jó lehetne ezzel a férfival meg szereted, de nem jók a körülmények... ha igazán szeretne, és megérdemelne, akkor nem kezdeményezett volna meg udvarolna neked úgy, hogy nem említi meg, hogy házas/családja van. Nehéz lesz, de így kell végigvinned az egyetemet... mert hülyeség lenne ezért feladni.
ma 11:12 vagyok!
Kíváncsi lennék hogy a sok hülye miért feküdt rá piros gombra...azért mert elmondtam a véleményem hogy egy tanárral ne szűrjük össze a levet mert csak bonyodalmat okoz??HÁT AKKOR HAJRÁ DIÁKOK NYOMULJATOK RÁ AZ ÖSSZES TANÁRRA ÉS MÉG DUGASSÁTOK ÉS MEG MAGATOK!!ÍGY JOBB??PFFF ENNYI IDOTÁT EGY HELYEN ISTENEM....
Kedves előző válaszoló, milyen tanulságot kéne levonnia a kérdezőnek? Talán azt, hogy ne kezdjen senkivel, mert lehet, hogy házasember? Nem történt köztük semmi, ha olvasod.
Kérdező, ezért iskolát váltani még nem kell. Amennyiben még nyomul a tanár úr, kerek-perec mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele találkozni, mert házas emberrel nem kezdesz. Ha normális, megérti a dolgot és ezután csak a tanításra, tanulásra koncentráltok majd. Ha mégis szívatni kezd (előfordulhat), például megbuktat, akkor legközelebb nem az ő csoportjában veszed fel a tárgyat. Anyagilag a tárgyismétlés veszteséget jelenthet, de jobban megéri az a pár kredit, az iskolaváltás többe kerülhet. Ha tegyük fel, csak nála lehet felvenni a tárgyat, akkor kérj független vizsgabizottságot már a tárgyfelvételkor. Biztos van erre mód, csak utána kell érdeklődni, megnézni a tanulmányi szabályzatot.
Jó esetben ezt mind nem kell végigjárnod, le fog szállni rólad. Csak mondtam ötleteket, hogy mit lehet tenni, ha mégse.
Véleményem szerint sokkal gázosabb lenne, ha tegyük fel, nem lenne nős és összejönnétek. Nem tartanám jó ötletnek, hogy a kedvesem tanítson, biztos, hogy gondolkodás nélkül oktatót váltanék. Vagy bele se kezdenék a viszonyba a vizsgák végéig.
Kedves előző válaszoló, milyen tanulságot kéne levonnia a kérdezőnek? Talán azt, hogy ne kezdjen senkivel, mert lehet, hogy házasember?
KEdves előző nem ne senkivel!!Hanem tanárral ne kezdjen mert csak bonyodalmakat szűl,ha házas ha nem!!Sajnálom ha ilyen korlátolt vagy és nem érted meg...akkor miért akarja ott hagyni a kérdező az iskolát szerinted??Nem azért mert házas,hanem azért mert nem akar tőle semmit és zavaró ez így neki...nem tehetek róla hogy nem jártál iskolában és nem tudod felfgoni ép ésszel hogy nem éppen előnyös egy tanár diák viszony ha házas ha nem...
Úgy vélem, az írásunk is tükrözi, hogy folytattam tanulmányokat, megkockáztatom, hogy többet és/vagy eredményesebben, mint te.
A véleményemet írtam le, ezért indulatoskodni, ordibálni nem kell.
Nyilvánvaló, hogy vannak iskolai szabályok, amivel nincs is semmi baj. Ha megnézed újra, mit írtam, akkor láthatod, hogy magam sem tartom szerencsés dolognak, ha valakit a párja, kedvese tanít.
De az élet másmilyen szabályok szerint játszik. Vannak sikeres oktató-(volt) hallgató viszonyok, mert okosan csinálták.
Például amíg tanár-tanítvány viszonyban voltak, addig nem volt komolyabb közeledés egymáshoz. Vagy egyszerűen oktatót váltott a tanítvány. Felnőtt emberek, nem középiskoláról van szó.
11:12-es szerintem a stílusod, megfogalmazásod miatt pontoztak le. "majd megtanulod magad legközelebb a pu.nidat a bugyidban tartani."
Ez kicsit durva és bántó. Főleg úgy, hogy a kérdező nem feküdt le vele...
ma 11:53
Én is a véleményemet írtam le!Az hogy ez neked nem tetszik arról én nem igazán tehetek!Nem csak én látom így ha vissza olvasól,hanem jó pár ember még rajtam kívűl!
Nem egészséges egy tanárral kezdeni ha házas ha nem!Nem akarom túl ragozni a dolgot,de szerintem érhető hogy miért.Ez nem egy romantikus regény hanem a való élet ahol bizony akadhatnak rossz akaró emberek is ami megnehezítheti a tanár és a diák életét is,mert rajtuk kívűl még ott a többi anár és diák is akik között lesz olyan is aki nem nézi ezt jó szemmel,mert irigykedik pl vagy csak egyszerűen csókosnak érzi a másik diákot..tovább had ne részletezzem hogy minek teszik így ki magukat az ilyen párosok..ha házas az meg csak hab lenne a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!