Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezik ezt a lányok?
azért mert rengeteg csatornán (most nem csak tévére gondolok)ömlik a robotika szex, ez a fiatal, még éretlen személyiségű embereknek nem tesz jót, mert elhiszik, h ez a szex, és így kell hódítani, így lesz értékük
talán a leribancozás helyett (főleg, ha tinik, még nem felnőttek) lehetne nekik segíteni, h változzon a gondolkodásuk erről, többre mennénk így
szia! hát én is nap, mint nap találkozom ilyenekkel. buszon, iskolában, utcán...hogy konkrétan már meztelenek a csajok. Egyébként én is lány vagyok, szeretek csinosan öltözni és hangsúlyozni ami szép...na de például nem egy olyan felsőt vennék fel, amiből már szószerint kibuggyan a mellem...csak szépen titokzatosan. Mégis milyen pasit fognék úgy, ha már mindent látott rajtam? és komolyan az ilyen lányok meg sírnak mindenütt, hogy kihasználják őket...hát megértem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!