Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért a kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért a kigyúrt v-kivágású pólós, feszülő nadrágos, belőtt sérójú csávókért vannak oda, főként ha fociznak is?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 23:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
HÚZD ki VÉ-be. alapszabály
2012. okt. 2. 23:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerinted komolyan minden lánynak ez jön be? Jééézus!
2012. okt. 2. 23:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
mert a lányok nagyrésze a bunkó alfahímekre bukik, mondják hogy ez ösztön de csak simán buta libák akiknek menő ha egy ilyen pasival járnak :) ez van
2012. okt. 2. 23:50
 4/15 A kérdező kommentje:
a legtöbbnek semmi esze, abberált bunkók mégis ők a menők
2012. okt. 2. 23:59
 5/15 walk w1th mee ***** válasza:
39%

Irigykedtek arra aki jól néz ki?

Kérdező fogadni merek hogy egy igénytelen lúzer vagy...

Miért baj ha valaki igy öltözködik?

Ostoba gumicsizmás kis senki lehetsz..:D

2012. okt. 3. 00:03
 6/15 walk w1th mee ***** válasza:
53%
Ja és nem vé nyakú voltam csak adok magamra:)
2012. okt. 3. 00:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy neked sincs semmi eszed, hogy azt képzeled mindenkinek ők tetszenek. És a stílusod alapján te vagy a bunkó. Ha zavar, hogy izmosabbak, sportolj. Ha zavar a hajuk, menj fodrászhoz. A bunkóságod pedig már megvan!
2012. okt. 3. 00:05
 8/15 A kérdező kommentje:
képzeld adok magamra, jó cuccaim vannak, csak van annyi izlésem hogy nem aggatok magamra 20 karkötőt 10 rózsafüzért és nem vagyok annyira izmos
2012. okt. 3. 00:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezt én sem értem. Nekem ultracikigáz lenne ilyen "pasival" megjelenni. Azért az idézőjel, mert nekem ezek nem férfiak.. Egészségére a lányoknak, ha ez jön be nekik.
2012. okt. 3. 00:06
 10/15 walk w1th mee ***** válasza:
38%
Képzeld rajtam egy karkötő sincsen..én sem vagyok izmos,legalábbis látszólagoson nem,de te nagyon el vagy tévedve,nem találod a stilusodat,fogadni merek hogy ez a bajod,és csak nyugtató válaszokat vársz ide hogy úgy van ahogy te gondolod,hogy a lányok csak erre buknak,meg stb,és ezzel tiszta is a lelkiismereted..
2012. okt. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!