Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok a magassarkú tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok a magassarkú tényleg ennyire szexi?

Figyelt kérdés
Minap tűnt fel,hogy a férfiak egyből észreveszik azt a nőt,aki magassarkúban van.Csak számomra vicces ahogy topognak a sz*r magyar utakon benne majd kitörve a lábukat? (macskakő,rossz,felbomlott aszfalt sorolhatnám...Nem erőltetett ez a mindennapokra?Na és a hóban jégben szerencsétlenkedő nők is "annyira szexik"?
2012. okt. 2. 18:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

"általános tapasztalat alapján azért mégis őket nézik a férfiak:)"

A férfiak valóban azt nézik, de neked a gyk szűzgyerekei válaszoltak:)

2012. okt. 10. 19:08
 12/25 A kérdező kommentje:
akkor mostantól kort is kérek:P
2012. okt. 10. 19:12
 13/25 anonim ***** válasza:
mondjuk megnézni megnézem de ha bnőmnek nem engedem hogy flevegyen ilyet de viszont nem felveszi pedig csak tönkre megy lábuk gerincük mniden..
2012. okt. 10. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Magassarkú igen nőiessé teszi a nőket, de fel kell tudni fogni, hogy aztán a járókeretes csoszogik is belőlük lesznek. Az egész izületrendszerét a testnek tönkrevágja, helytelen testtartás ad a testnek. Hiába a divatolás, ha utána hosszútávon lepusztul tőle a nő, utána már nagyon nem szexi, és ki lesz unva.

Ezen kívül egyszerűen idegbajt kapok a klappogástól, nem lehet elviselni. Jobb ha lapos talpú cipőben mászkálnak, sokkal egészségesebb nekik is, meg a fülemnek is.

2012. okt. 10. 19:15
 15/25 anonim ***** válasza:

"A férfiak valóban azt nézik, de neked a gyk szűzgyerekei válaszoltak:)"

Szóval akinek nem tetszenek a magassarkúban járó nők, azok szüzek? Te egyébként érted, amit írsz?

2012. okt. 10. 19:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Minap láttam egy régi jó barátnőmet a buszhoz sietni 20 sm-es magassarkúban. Hát kitört belőlem a nevetés. Alig bírt benne menni, hülye volt a testtartása. Igaz, rajtam is magassarkú volt ma, de csak 5-6 cm-es. Az még a kényelmesebbik fajta, lehet benne sietni és csinos is. Van nekem is 20 cm-es cipőm, de csak 2-szer volt rajtam fél év alatt. Egyébként a férfiak azért nézik meg a nőket magassarkúban, mert jobb alakot ad nekünk. 17/L
2012. okt. 10. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
*cm
2012. okt. 10. 19:27
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem ad jobb alakot, hanem jobban kidomborodik a seggük, és így "ribancosabb" megjelenést kölcsönöz nekik.Egyébkánt meg "átverés" is, mert vagy 7-8 cm-rel magasabbak leszek. Suliban is nevetséges volt, amikor elment mellettem egy lány, és magasabb volt pár cm-rel nálam. Egy héttel később megint elment mellettem, és már alacsonyabb volt jóval. Na, igen, mert sima talpú cipőben volt:).A nők így működnek, szeretik, ha bámulják őket és csorgatják a nyálukat utánuk. Ezért járnak magassarkúban, ezért rakják ki a mellüket, ezért fagyoskodnak harisnyában és szoknyában télen is. Nem is ez a vicces, hanem az, amikor vki megemlíti ezt nekik:). Akkor az mellébeszélés-áradat és hiszti, amit levágnak: "azért van kint a fél mellem, mert melegem van, csak csinos vagyok, nem ribancos, akinek ez nem jön be, az melegimpotenszűz és nem volt még soha barátnője" blablabla stb. Nők.
2012. okt. 10. 19:36
 19/25 A kérdező kommentje:
em tudom honnan veszed,hogy én nem járok abba?de biztos irigy vagyok:D mellesleg macskakövön igenis meg kell gondolni,hogy hová lépjen az ember tűsakúban! Valamint a pesti"jég" és a vidéki jég közt van egy kis különbség..
2012. okt. 23. 17:34
 20/25 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok és itt csak az van:)
2012. okt. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!