Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha buliban megismerkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha buliban megismerkedtetek vkivel, akkor mitől függ, hogy utána is megkeresitek?

Figyelt kérdés

Tehát hogyha kavartok egybuliban egy lánnyal, akkor mik azok a szempontok, ami alapján utána is keresitek a társaságát?

Mert pl. én nem sűrűn szoktam ilyen csinálni, de még egyszer sem volt, hogy utána kerestek volna. Akkor sem, hogyha csak simán beszélgettünk, vagy ha csókolóztunk meg ilyesmi. Viszont mikor bnőimmel voltam, ők is ugyanúgy elvoltak a pasikkal, kézenfogva mentek el és lényegében összejöttek.

2012. okt. 2. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez több dologtól függ. Pl. ha egy lánnyal csak szexelni szeretnék vagy úgy érzem, nem illünk össze, nem szimpatikus, akkor utána felesleges keresnem többször a társaságát! Ha viszont úgy érzem, hogy nemcsak szexuálisan fogott meg és van esély esetleg egy kapcsolatra, akkor adok esélyt neki arra, hogy tovább ismerkedjünk.
2012. okt. 2. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a lányokat hitegetni. Én ha le is smárolok egy csajt, majd a végén úgy is elmondom neki, hogy nem fogom keresni, mert nem fogott meg annyira. Az hogy utána ő hajt-e rám, az már más dolog, és még akár meg is győzhet.
2012. okt. 2. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
A társaságától függ. Kb 10 perc alatt eldöntöm, hogy másnap is keresem-e a csajt, viszont ha a számát megszerzem, akkor mindenképp felkeresem, mert nálam azt jelenti, hogy tetszett a társasága. Visszatérve az eredeti kérdésre ha szép meg magas is, akkor az külön jó, ezek után már biztos felhívnám:) És ne legyen túl k*rváss sem, azt nagyon nem szereti a fiúk nagyrésze.
2012. okt. 5. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Én általában azzal kavarok egy bulin akitől el tudnám képzelni hogy többet akarjak, így tehát keresném utána is.
2012. okt. 5. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tűnik ribancnak, vagy ha annak tűnik, de szeretném még megdugni, akkor megkeresem.
2012. okt. 5. 15:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Én már nem bírok eligazodni a pasikon (pedig még ők mondják, hogy a nőkön nehéz:P). Én nem tartom magam csúnyának, sőt, szerintem nincs velem baj (ezt most nem nagyképűségből mondom, csak hogy átlássátok a helyzetet), annyi hogy hétköznapokon nem öltözök ki, nem sminkelem magam meg ilyenek, meg egyesek szerint túl vékony vagyok.

De most felvetődött bennem, hogy vmit rosszul csinálok, mert nem igazán volt még barátom, pedig eljárok szórakozni meg elég nyitott személyiség vagyok. Egyik régebbi ismerősömmel kavartam egyszer egy buliban (amúgy egyetemei gólyatáboros csapattársam volt), de semmi komoly nem volt, de utána nem is beszéltünk egyáltalán, fél évra rá, ha találkoztam vele újra, akkor is csak összefutottunk a könyvtárban, beszéltünk 3-4 mondatot és ennyi. De most volt megint egy buli, ahol szintén kavartunk. Megintcsak nem beszéltem vele azóta. Nem szoktam sűrűn ilyet csinálni, szóval ne higyjétek rólam, hogy ilyen nagy party ribi vagyok.

Viszont egyik bnőm akárhova is megy bulizni, mindig akad rá pár pasi, és ha kavar velük, ha nem, mindig írnak neki utána, puncsolnak, pedig láttam már hogy néha elég durván lekoptatta őket, de még utána is írogatnak. Most is kavart egy sráccal (aki mellesleg a legismertebb srác így az egyetemei karon, tényleg mindenki ismeri), mindenki azt hinné, hogy csak arra kellenek neki a csajok, de még ő is írt neki másnap, és azóta is folyamatosan, pedig nem volt köztük semmi komoly.

A bnőm sem közvetlenebb nálam, sőt én szoktam az embereknek bemutatni, társaságba vinni, úgyhogy már teljesen nem értem ezt a dolgok, nem tudok eligazodni a pasikon.

2012. okt. 5. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert csak a legjóképűbb pasikat veszed észre. Aki nem üti meg a szintet, az hiába teper, az se tűnik fel, h egyáltalán próbálkozik.
2012. okt. 5. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, mert pl. ez az ismerősöm sem az esetem egyébként, egyébként jó fej, de nem mondanám a jó pasik közé
2012. okt. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!