Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WOW! Sexuális felhívás?
Figyelt kérdés
Szoval van ez az Alex az osztalyombol. Nem is tudom h tetszike vagy inkabb csak beinditja a fantaziamat. Eros, okos, izmos, magas amolyan alfahimszeruseg. Allandoan nevetunk, ramkacsingat es mindig mosolyogva nez ram. Csak par napja kezdodott ez az erdeklodesem iranta. Igyekszek egyre tobbet lenni a kozeleben es persze "velletlenul" hozzaerni. Naaaagyon jo erzes... Ma a pad szelen ultem o meg ketoldalt tette le a kezeit( en igy ugye a kezei kozott voltam az arcunk meg eggyiranyba) de o a fulemhez hajolt (nagyon jo illata volt a hajanak amugy :)) es elmondta h neki nagyon fontos ami a sexet illeti h kivel mikor es hol. Majd ramkacsintott. Megborzongtam. Allati erzes volt ilyen kozel erezni magamhoz. Azelott nem gondoltam volna h pont ra indulok be. Amit mondott at sem ment az agyamon. Ez egy sexualis felhivas volt? Nemtudom hova tenni.2012. okt. 1. 16:31
11/15 anonim válasza:
Jó ég, menjetek már a helyesírással! Semmi horrort nem írt, az a bajotok, hogy mindent ékezet nélkül? Igen, tudom, borzalmas nagy katasztrófa, de most eltekinthetünk tőle, nem?:)
Kedves kérdező. Szerintem is szexre hívás. Mivel egyéb kérdésed nem volt, ezért nem is mondok többet, pedig tudnék hozzászólni. Ha érdekel, akkor írj...
L/16
12/15 anonim válasza:
Azért véded, mert te sem tudsz helyesen írni, és fogalmazni.
13/15 anonim válasza:
utolsó.... ebből a kommentből kiderült hogy te sem xD de nem baj, ez tanulható. és igen kedves kérdező: ha már a wownál tartunk, kihívott téged egy duellre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!