Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mellnövelés műtét nélkül? (19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellnövelés műtét nélkül? (19 vagyok, bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nem nő már a mellem, 75/A kell. Mit csináljak? Nem vagyok már 14 és zavar, hogy egy csinosabb felső már nem áll jól emiatt. Amúgy vékony vagyok ( 173, 53 kg) de nem szeretnék hízni... (nem fogyózok, rendesen eszek mindent)
2012. okt. 1. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha küldenél egy képet ( nyílván nem pucér képet, bár nem haragszom meg érte:) ), az jó lenne. Lehet nem is olyan kicsi és jól áll, lehet neked nem tetszik, de tudtommal műtét nélkül nem lehet növelni, vagyis valamennyit fog elvileg, ha lesz gyereked.
2012. okt. 1. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem eszel rendesen, mert kb 10 kilogrammal többnek kéne lenned. Ezért vagy kevesebb pl mellbőségben is.
2012. okt. 1. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:

jaj, kérdező, olyan aranyosak azok a 19 éves lányok sokszor és nem a mellük miatt... én nagyon sajnálnám ha most emiatt csinálnál valamit vele. sztem biztos szép vagy így is. én tökéletesen el tudnék fogadni egy lányt attól h milyen a melle, engem pont az nem érdekel egyáltalán. szóval ne csinálj már belőle gondot! :)

F

2012. okt. 1. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
3. voltam. ha gondolod, tényleg küldhetnél róla képet (ne meztelent), talán tudnék véleményt mondani. de ne csak a melledről, hanem kicsit nagyobb részről azért mert az összkép miatt fontos inkább.
2012. okt. 1. 16:04
 5/13 A kérdező kommentje:

hát pedig eszek rendesen... :) nem muszáj elhinned, de nem fogom bizonygatni :D

és köszönöm a válaszokat :) nem is az "összkép" miatt... csak engem zavar, leginkább magamnak nem tetszem

2012. okt. 1. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Önbizalom növelés...

És ha kicsi akkor mi van? Nem egy lányt ismerek akinek kicsi a melle, csinos, és van barátja. Fogadd el magad így, szerintem a normális srácoknál nem ez számít.

2012. okt. 1. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ezzel az alakkal elmehetnél modellnek, éhezés nélkül is befuthatnál :)
2012. okt. 1. 16:18
 8/13 Golan Trevize ***** válasza:
szerintem nincs probléma a testalkatoddal, "olyan" ruhákhoz meg vegyél fel push-up melltartót
2012. okt. 1. 16:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

1. szeretem a kis melleket :-)

2. kézrátétellel mellnövelést is vállalok XD

2012. okt. 1. 18:08
 10/13 anonim válasza:

WC papír

lányok seggén jól működik

2012. okt. 2. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!