Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit jelent hogy idő kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent hogy idő kell egy csajnak?

Figyelt kérdés
közben csókolózik velem, kézenfogva sétálunk, meg jól elvagyunk!
2009. aug. 3. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fél a komoly kapcsolattól, elkötelezettségtől, vagy annyira jól érzi magát ebben a szituációban, hogy nem akar mást!

Esetleg nem mer felvállalni mint barátját.

vagy csak egyszerűen idő kell neki és majdcsak lesz valami =)

Légy türelmes. Ne add fel, de ha még sokáig húzza a dolgot, keress egy komolyabb barátnőt...

2009. aug. 3. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva ha időt kérek az a legrosszabbat jeleni!Legalábbis náalm:)Amikor leutobb ezt mondtam hogy időt kérek majd később talán lesz valami akkor azt ugy gondoltam hogy soha többet látni se viszlát!!!De ez én vagyok!De hogy jót nem jelent az 100!
2009. aug. 3. 22:47
 3/13 A kérdező kommentje:
ja és elvileg járunk...
2009. aug. 3. 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűen azt jelenti szerintem, hogy bizonytalan a kapcsolatotokban...vagy nem érzi a csaj, hogy igazán szerelmes belé a pasi, vagy csak a csaj nem igazán tudja eldönteni, hogy szereti-e a srácot

:) bár ez csak az én véleményem, "mindenki magából indul ki"

-.-"

L/16

2009. aug. 3. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mihez kell idő neki. Ha találkozgattok továbbra is, kézenfogva sétáltok, csókolóztok, jártok, akkor szerintem ahhoz kért időt, hogy lefeküdjetek. Esetleg nem következtethetett a viselkedésedből arra, hogy le akarod fektetni? És ő esetleg szűz és túl gyors vagy neki.
2009. aug. 3. 23:16
 6/13 A kérdező kommentje:
kedves 23.16! igen ő még szűz! emlitettem neki egy olyat h kijöhetne filmetnézni hozzánk, lehet hogy eza oka??? rákérdeztem h gyors e a közeledésem, ő azt mondta h nem
2009. aug. 3. 23:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Másodikhoz csatlakoznék, nálam is így van és általában sztem minden csajnál....ha már időt kér az rég rossz. Ha bizonytalan akkor az azért van mert nem érez semmi olyat ami miatt ne lenne az, és ha ennyi idő után nem jött az az érzés akkor nem fog csak úgy berobbanni már.Ha érezné h kellesz neki akkor nem lenne bizonytalan. De várhatsz még, csak lehet neked fog fájni!De várj ki tudja, a rmeény hal meg utoljára.
2009. aug. 3. 23:40
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

Egy kicsit divat dolognak érzem ezt az időt kérek dumát.

Ezt olvassák a fórumokon, itt is a kérdések egy része folyamatosan erről szól.

Szóval ha menő akarok lenni akkor időt kérek, mert lelkileg fel kell készülni meg mittudomén.

Erről az a vicc jut eszembe, amikor Jancsi üzen Juliskának :

- Délután várlak a szénakazal mögött, lehúzom a bugyidat és egy órát fogunk vadul szeretkezni.

- Rejtett célzásodat megértettem, ott leszek.

2009. aug. 4. 10:23
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Ez burkoltan kb annyit tesz, hogy ki akar dobni, csak egyelőre gyáva nyíltan kimondani. kérdezz rá nyíltan, mik a szándékai, de úgy, hogy ne tudjon mellébeszélni.
2009. aug. 4. 17:01
 10/13 A kérdező kommentje:
tegnap ujra taliztunk, és minden a régibe ment! sétáltunk kézenfogva, csók Most mire kell neki idő??
2009. aug. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!