Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szemétség a részemről?
Figyelt kérdés
Kiszívtam egy lány nyakát, aztán elmondtam egy másiknak aki csoporttársa a karon, ha meglátják tudni fogják, hogy én voltam. Bejön a csaj barátnője és meg akarok indítani egy kis harcot, meg, hogy felfigyeljenek rám.
Határozottan a rosszfiú vonalat adom.
Igazából nem foglalkoznának velem szerintem, de így biztos be tudom indítani a csajokat, nem?
2012. szept. 30. 17:09
11/13 anonim válasza:
Igen, szemétség...
Igy betudod inditani a csajokat..NEM
Nem "rosszfiú" vagy...suttyó, műveletlen....
Van még mit tanulnod a csajozás terén....amúgy is..!
12/13 anonim válasza:
az a gond, hogy ezek fognak majd a parlamentben ülni :D
13/13 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
sírok! :D hogy lehetsz ekkora seggarc? szerinted ettől alfahím leszel? ne kelljen már leírnom sokadjára milyen egy férfi...szégyen vagy ránk nézve. nyugtass meg azért hogy nem miskolcra jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!