Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha valakinek kiszívják a nyakát, miért mutogatja, miért jó ez, vagy miért olyan menő dolog, vagy egyáltalán mi értelme?
Mindig hallottam meg láttam hogy egyes lányok vagy fiúk erről beszélnek mutogatják vagy mutatják egymásnak, vagy kérik a pasijuktól csajuktól, hogy szívja ki a nyakukat.
Most ennek mi értelme? Élvezeti értéke 0. Ott marad a nyoma mert ugye konkrétan a nyak csókolásáról van szó, de de úgy hogy durvább vákumot képez a kiszívó fél az ajkaival. Megpattannak a hajszálerek, és véraláfutásos lesz, ettől marad nyoma.
Rohadtul nem értem, nem látom, hogy ebben mi a szexi vagy mi a menő vagy miért jelent ez egyáltalán jót, vagy élvezetet, vagy miért büszke erre valaki vagy miért kéri? Ez egy hatalmas nagy fasság szerintem!
Más is így gondolja, vagy én nem látok valamit jól? Vagy velem van a gond, és ez tök normális meg olyan alap dolog mint egy csók, vagy hogy van ez? Engem kimondottan idegesít a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!