Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan leszbikus lány, aki inkább visszahúzódóbb típus, és vágyik a szeretgetésre (nem feltétlenül szex)?
én is ilyen vagyok csongrád megyéből.. :)
19/L
Érdekes módon milyen sok ilyen tulajdonságokkal rendelkező leányzó van itt!!!! A társkereső oldalakon meg egy sem? hm...furi.
Sajnos nekem is ez a tapasztalatom. Sok olyan csaj van aki csak a szexre hajt, hűtlen, nem őszinte.
Nekem csak egy dologban kell megfelelnie a kiválasztootamnak...legyen őszinte s szeressen. ennyi.
Nem akarok itt társat keresni, meg ebbe az oldalba nem nagyon bízom...kitudja melyik mosolygós mondat alatt milyen szexmániás pasas ül a háttérben.
A szívemet egyébként is elrabolták, csak kérdés 2 év várakozás után vajon mikor hiszi el, hogy valójában szeretem...
Szóval csajok csak óvatosan...de sok szerencsét!!! :)
24/L
Nekem még élőben ismerkedéses tapasztalatom nincs, mivel még aránylag fiatal vagyok, csak nemrég jöttem rá, hogy a lányok mennyire vonzanak. Csak internetes ismerkedésről tudok véleményt mondani. Nekem egyszerűbb ez a módszer, mivel a valóéletben eléggé távolságtartó vagyok. A lányok többsége, akikkel eddig beszéltem csak ''kipróbálni" akarták a dolgot, azaz szex és utána semmi. Na én ilyesmire nem vagyok vevő. Meg a másik a dolog, ami zavar, az az hogy nem voltak valami megértőek, mindenki furán viszonyult ahhoz ha pl azt mondtam hogy én nem járok bulizni. Ez ennyire fontos lenne? -.-
Szóval a kérdést azért írtam, hogy megtudjam, hogy vannak-e hozzám kicsit hasonló lányok. Én csak igaz szerelemre vágyok:)
24/L vagyok.
Na én is pont ilyen vagyok.
Nem járok szorakozni...mármint ilyen discó s társai helyekre.
Semmi élvezetet nem látok abban hogy egész éjjel rázzam a hátsomat...nekem az a kikapcsolodás ha a barátokkal beülök valahova, iszogatunk, biliárdozunk, s beszélgetünk...
Ha discóba hívnak mindig nem-et mondok, mert engem nem érdekelnek az ilyen helyek.
Inkább ez a visszahúzodó, lassan menyílos ember vagyok...ami talán rossz tulajdonság.
Szex- na igen többsége csak ezt akarja. ami nálam sem nyerő...érzelmek nélkül én nem is tudnék bárkivel ágyba bújni.
2 fajta nő van számomra...1. aki csak "arra" való...azokat elkerülöm.
2. aki nem azt érdemli hogy csak lefektessék...na azok a nőket nagyon is kedvelem....Ők az igazi nők, akik nem adják könnyen oda magukat! csak kár, hogy sokan nem így látják ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!