Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Ha tetszik egy srác akkor a legközömbösebben viselkedek vele. Nem merek ránézni (persze azért titokban, hogy véletlen se lássa azért rá rá nézek), nem merem semmi jelét mutatni annak, hogy tetszik. Amúgy meg nagyon jól érzem magam fiúk társaságában. Sokszor jobban mint egy lány társaságában. De ha az illető tetszik...Egy csomó osztálytársam direkt fel akarja kelteni a figyelmét egy srácnak. Direkt oda megy pont, hogy bekerüljön a srác látószögébe és ott játssza magát, meg minden.
Attól félek, hogy sose lesz barátom, pedig tényleg szeretnék. Most is nagyon tetszik egy srác de egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy elkapjam a tekintetét. Az a kisebbségi érzés van bennem, hogy én úgyse tetszenék neki, mert vannak nálam szebb csajok is. Pedig én amúgy egymagamba nem tartom magam csúnyának, csak nyilvánosságban. Segítsetek, miért csinálom ezt, és hogy győzhetném ezt a hülye tulajdonságomat le? 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!