Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adhat meg egy 15 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adhat meg egy 15 eves kiscsaj es 31 eves pasinak, amire egy 19 eves csaj nem kepes?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom de nekem a 19-31 is nagy korkülönbség.
2012. szept. 29. 16:01
 12/24 A kérdező kommentje:
En a 19 csaj vagyok, nem a 15 evesek. Nem tudom, mit akarnak ettol a pasitol, de tenyleg nagyon jol nez ki, es egyaltalan nem ugy fest, mint egy 31 eves, sot 24-25tol tobbnek nem tippelne senki.
2012. szept. 29. 16:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező: minirucis önbizalomhiányos vagy? Az a leggázabb kombináció. Ha akarnak is vele valamit, legfeljebb "azt".

A tipikus "meg akarok felelni, menő akarok lenni, de biztos ronda vagyok" típusú csaj. Elég gáz, ezen változtass. Nem kell mindenedet kipakolnod, inkább kicsit több határozottság, függetlenség!

De akkor se értem mit akarsz egy 31 évestől (még akkor se, ha 10 évvel fiatalabbnak néz ki!)

A kiscsajok talán lazák, flegmák, van önbizalmuk, az többet ér a külsőnél. A fickó meg lehet enyhén pedo.

2012. szept. 29. 16:11
 14/24 anonim ***** válasza:

"nem hordanak noies ruhakat, inkabb csak nadragot."

Ilyen baromságot meg ne írj. A nők nagy része nadrágban flangál, attól még lehet nőies.

Régen rossz, ha csak az számít már nőiesnek, akinek félig kinn a segge...

2012. szept. 29. 16:13
 15/24 anonim ***** válasza:

Te tényleg minirucis önbizalom hiányos vagy.

Te kur.vásan öltözöl ettől hisze magad jó nőnek,aki nem néz ki kur.vaként,azt meg le szürke egerezed.

Miért volt rajtad miniruha?

Szerintem is gáz 19-31 korkülönbség.

2012. szept. 29. 16:18
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem a miniruhatol akarok jo no lenni, mert tudom, hogy jo no vagyok, es ha megtetszik egy miniruha, es jol all, akkor miert ne vennem fel?
2012. szept. 29. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Nincs gond azzal, ha néha felveszel ilyet is. Csak fura volt, hogy EZT emeled ki magadon!
2012. szept. 29. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:
de elvagy szállva magadtól :D
2012. szept. 29. 19:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Erdekes! Eloszor azt irtam, hogy en nem hiszem el, hogy szep vagyok, akkor azzal jottetek, hogy egy miniruhas onbizalomhianyos p.icsa vagyok. Mikor meg azt irtam, hogy tudom, hogy nem a ruha miatt vagyok jo csaj, akkor meg bekepzelt vagyok. De le se sz@arom! Mondjatok, amit akartok!!
2012. szept. 29. 19:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez már kezd egy viszonylag egészséges hozzáállás lenni :D
2012. szept. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!