Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján lehet, hogy tetszek neki?
Van egy fiú a suliban, akin nem tudok kiigazodni.
A múltkor átkarolta a vállam, mintha csak egy cimborája lennék. Utána meg az volt a feladat francián, hogy alkossunk párokat, és mivel nekem nem jutott senki se, a fiú lett a párom, és ismerkedni kellett franciául, de totál hülyén viselkedett, és tök kellemetlenül éreztem magam az egész szituáció miatt. Aztán meg nagyszünetben álltam a barátnõimmel a folyosón, és egyszercsak hátulról nekem jött a fiú és flegmán azt mondta, hogy "bocs".
Tegnap pedig reggel amikor a barátnõimmel mentünk a suliba, összefutottunk a fiúval, elõre köszönt, de én meg nem köszöntem, és amikor be kellett mennünk a terembe, akkor a többi lányt beengedte maga elõtt, de engem meg kishíján félrelökött, és befurakodott az ajtón.
Miért viselkedik ilyen szemetül? Haragszik rám vagy mi a baja, és miért nem tudja a szemembe mondani, ha van valami baja?
15/L
Egyrészt azért nem köszöntem neki, mert elõzõ nap nekem jött, és francián is olyan idióta vol. Másrészt pedig tegnap amikor megláttam, eszembe jutott, hogy sulin kívül eddig még egyszer sem köszönt nekem, pedig az elsõ héten egy buszon utaztunk, ő szállt fel késõbb, de nem köszönt, pedig tutira észrevett.
Ezért tegnap amikor köszönt, gondoltam nem is nekem szólt hanem a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!