Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire tetszenek a nagy mellek?
Itt most divat minden nem tetsző, teljesen normálisan megfogalmazott kritikát törölni? Minek kérdezed meg, ha csak helyeslést fogadsz el kislány?
Mellesleg miért akadtál így ki, ha tényleg vékony vagy?:-D:-D De te durván széles vagy..
Szia!
Nekem 66 cm a mellem alatt a bordám körfogata, 70B-75B kosarú melltartót hordok. Bár...van olyan B-s melltartó, amiből már kibuggyan a mellem, viszont vannak olyanok, amiben elveszik. :D Szóval nem értem ezeket a nagy eltéréseket, de a szám tényleg a hát szélességét jelenti, és abban sosem találkoztam félreméretezettel.
De akkor nem értem...90-es melltartó az jó rád? Nem lötyög? Vagy nem lehet, hogy kinyomja a melled, és azért nem lötyög a hátadon? Hány centi körbe a melled alatt? Erre kíváncsi vagyok...hátha egyszer még D-s mellem lesz nekem is. :D
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!