Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Ez kicsit hosszúra fog sikeredni, köszönöm ha elolvasod és válaszolsz is rá :)

Volt egy kapcsolatom 5hónapig jártunk...de én őt egyszer egy csókkal megcsaltam egy olyan fiúval aki iránt vonzódtam, de a csók után már, hogy mondjam hányingerem lett tőle, undorom, de persze barátok maradtunk igaz két hétig veszekedtünk állandóan, mert Ő azt hitte h majd összejövünk, mert én is a csók előtt úgy éreztem, hogy lehet megkéne vele próbálnom hisz mindig olyan jól elvoltunk, vonzodtam hozzá, és Ő a csóknál azt mondta, hogy szeretlek. Erre én nem mondtam semmit. Amúgy nem józanul csókoloztunk, másnap elmondtam a páromnak h mi történt, végül megbocsájtott, és úgy tűnt minden oks lesz és végülis 2hónapig tényleg minden ok volt, csak az a srác akivel csókolóztam csinált egy házi bulit és elmentem a barátom tudta nem szólt akkor semmit, persze tudom h nem kellett volna elmennem és gondolhattam volna arra h ez neki mennyire rosszul esne, de sajnos nem gondoltam erre, elmentem a buli nem történt semmi mert közben amúgy az a fiú összejött egy lánnyal (nincs köztük szerelem meg ez az egész olyan volt kb mint : ha ló nincs jó a szamár is- meg is csalta azt a lányt nem rég... eléggé érdekes a kapcsolatuk, sokak szerint csak úgy vannak egymásnak...)szólal nem történt semmi...és akkor egyszer csak a barátommal szakítottunk, kijöttek belőle ezek a dolgok a megcsalás meghogy elmentem a buliba ... túl hamar túltette magát a megcsaláson és elnyomta a dolgokat... már majdnem másfél hónapja szakítottunk, de tartjuk mainapig a kapcsolatot, érzelmileg több is van mint barátság, csak neki most még nem menne egy kapcsolat de késöbb ... kitudja... én meg most úgy vagyok ezzel, hogy várok rá, de közben nyitott szemmel járok.

De mostanság azon gondolkozom sokat, hogy vajon akkor a csóknál jól döntöttem? Mi lett volna h ha szakítok az akkori párommal és összejövök a sráccal? Sokat gondolkodok azon is h mi lenne h ha most megpróbálnánk azzal a fiúval, sokak szerint még érez irántam valamit, én meg vonzódom hozzá, a volt barátom hiányzik és újra lennék vele, de bennem van ez a vonzódás a másik fiú iránt...

ELkéne hogy mondjam a másik fiúnak h mit érzek mármint h mik vannak bennem? Vagy hagyjam hátha történnek majd maguktól a dolgok? Nem is tudom mik ezek amik bennem vannak, bonyolult az egész és már teljesen összezavarodtam.

Elnézést, hogy ha valami nem lenne érthető...

2009. aug. 3. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad a srácot, volt barátodon is tedd túl magadat mert ha újra összejönnétek az már nem volna olyan jó. (szerintem)

Jó úgy ahogy mondtad: járj nyitott szemmel, ismerkedj, éld az életed! ;)

2009. aug. 3. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:

szóval annak a fiúnak van bnője és meg is csalja.Lehet, h csak játék voltál neki..mint a többi csaj!

Szerintem jó alaposan el kellene beszélgetned a volt barátoddal... és ha ő nem ő nem jött össze mással...akkor jó!( Gondolom a többi lány is vonzódik a fiúhoz... ne legyél TE a következő neki...:)

A volt barátod nem csalt meg ugye?... és féltékeny amiért te megcsaltad... Túlságosan is bízott benned...és nem hagyhatta ezt...

2009. aug. 3. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Az a fiú aki most nem rég megcsalta a bnőjét az is "csak" csók volt és egyszeri...ehhez a fiúhoz inkább a vonzódás van bennem

A volt barátom nem csalt meg, és ez nagyon jól eset mármint amikor elmondtam neki h én mit tettem előtte való este Ő pont az nap este ment el bulizni amikor elmondtam neki h mit tettem és ivott meg voltak körülötte gondolom nők , de még sem csalt meg... ez valamilyen szinten jól is eset de rosszul is, mert én meg megcsaltam Őt. Nagyon rendes srác, és sokan mondták is h milyen aranyos pár vagyunk és h hihetetlen h szakítottunk stb..:) Igen a bizalommal voltak gondok a végén amiatt lett végűlis vége, amit meg is értek, neki nem volt azóta barátnője, és ha jól tudom nem is történt csók féleség se senkivel sem amióta szakítottunk, mondta nekem többször is h neki nem kell más lány meg hogy nem tudna most mással egy kapcsolatba lépni a mi kapcsolatunk után... beszéltem vele párnappal ezelőtt az érzésekről, és erről írtam is egy kérdést itt ahol végül is össze van foglalva h mit érez ésh most mi van, a lényege h : a közelemben szeretne maradni, nagyon fontos vagyok neki, szeretne velem sokat találkozni, kicsivel többet érez irántam mint barátság, ésh nagyon rosszul esett neki amikor leszedtem mindenhonnan a képeket meg azt h kapcsolatban és azt hitte h bepasiztam,meg mondta h még mindig benne van h lehet h ezt később még nagyon megfogja bánni h szakított velem akkor, de h most még nem menne neki egy kapcsolat, de később... ki tudja. Szeptembertől mindennap látni fogjuk egymást, kiváncsi vagyok h ott mi lesz, mert ha találkozunk nem bírja ki ő se és én se h ölelés v valami kicsi kézfogás v ilyen kis érintési piszkálódás ne történjen, tegnap írt nekem sms-t ami eléggé meglepett...

Hát nem tudom, én nagyon remélem h vele még egyszer összejöhetünk , de félek attól h vajon milyen lesz a kapcsolatunk stb... a másik sráchoz meg nemértem mi ez a vonzódás amit érzek... :s köszönöm az eddigi válaszokat :)

2009. aug. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!