Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért oltogatnak azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért oltogatnak azok a lányok akikről úgy érzem tetszem nekik?

Figyelt kérdés

És ezeket az oltásokat hogyan kellene lekezelni?

Menjek bele a játékba és vegyem komolyam viccből,

vagy reagáljam le kedvesen,

ne foglalkozzak vele,

viccből oltsak vissza,

?

Mit kell ilyenkor csinálni?

Illetve mit jelent, miért csinálják?

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

felhozok egy példát azért:

facebook csoport bejegyzésem:

"

Sziasztok! Ti hol vettetek pauszpapírt Sopronban? (ha esetleg nem pestről hoztatok magatokkal)"

egyik lány: "papírboltnak hívják .."

(lájkolta egy másik lány)

reakcióm: "Köszi :Dmegtaláltam"

2012. szept. 28. 15:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Gondolom tesztelik a konfliktuskezelési modellemet?
2012. szept. 28. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért oltanak, mert hülye vagy, minden írószerben van pauszpapír b@szdmegxd
2012. szept. 28. 15:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annyira gyerekes hogy ilyenekkel foglalkozol. Arra még nem gondoltál, hogy ennek mondjuk nem sok jelentősége van? Amúgy meg ha valakinek tetszel akkor nem fog direkt módon konfliktusba keveredni veled csak hogy tesztelhessen.
2012. szept. 28. 15:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó de akkor miért nem szarja le milyen hülyeséget kérdezgetek? Mindig ez a néhány bizonyos lány basz le ilyenek miatt.
2012. szept. 28. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Hülye pitsssááák! Ne törődj velük, mert ezt élvezik, hogy b@szakodhatnak veled! Miért nem b@szol az asztalra és mutatod meg nekik, hogy neked van tököd?
2012. szept. 28. 15:48
 6/12 A kérdező kommentje:
pont azért hergelnek szerintem mert egy bevehetetlen agresszív állat voltam 3 héten keresztül az új közösségben, és most kicsit elértem, hogy mindenki elkerüljön :D
2012. szept. 28. 15:53
 7/12 Fülünyúl ***** válasza:

#2-esnél a pont.

Ne csodálkozz, ha hülye kérdéseket teszel fel, hogy hülyének néznek. És ez nem a tetszésük jele, hidd el, valóban hülyének néznek. Az a fiú pedig, akit még a lányok is hülyének néznek, elég esélytelen náluk, hülyékkel nem akar járni senki, hülye utódokat sem akar tőle a jövőben.

2012. szept. 28. 15:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Szinte kivétel nélkül mindenkivel összetűzésbe kerültem. És minden lányra úgy nyomultam mintha meg akarnám őket helyben dugni.
2012. szept. 28. 15:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Már bocs de miért lenne hülye kérdés? Nem minden papírboltban van pausz, van ahol műszaki rajzlapot sem tartanak. Ráadásul ez egy kisváros. Gondoltam rákérdezek, hogy melyikbe menjek, mielőtt körsétát teszek a városban.
2012. szept. 28. 15:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Tegyük hozzá, hogy a legtöbben akik látták a bejegyzést már megvették a papírjukat, úgyhogy tudják melyikben van. Csak épp szart bele mindenki és csak ez a két lány válaszolt az is csak oltásképp.

Most mi ebben a hülye kérdés? inkább maradjak csendben vagy mi?

2012. szept. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!