Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 vagyok. És a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 vagyok. És a párommal egy-kettő alkalommal nem védekeztünk. és most terhes vagyok. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kezdődött onnan hogy hányingerem volt késett a menstruációm szédültem....stb És csináltam egy tesztet és pozitív....

A barátom azt mondta akárhogy is döntök ő támogat...szerintetek meg tartsam?

2012. szept. 28. 14:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést ne velünk beszéld meg, hanem a szüleiddel.
2012. szept. 28. 15:08
 12/32 A kérdező kommentje:
Jó majd azokkal is...;)
2012. szept. 28. 19:10
 13/32 A kérdező kommentje:
Nincs házunk,nincs kocsink mivel csak 18 vagyok a barátom pedig 19 és nem terveztünk még se gyereket se házasságot...de sztem ezt a gyereket fel tudjuk nevelni...amúgy meg holnap megyek ultrahang vizsgálatra..:))
2012. szept. 28. 19:12
 14/32 anonim ***** válasza:

A párom barátja 24 éves, a barátnője 18 körül, és nemsoká szülni fog. Nekik anyagi háttér sem igen van, de nem akarták elvetetni, és nagyon várják most a babát. Ahogy látom rajtuk, tényleg akarják a babát. (: (bár nem tervezték..)

Egyébként gratulálok hozzá! én nem vágyom semmire sem jobban, mint egy picibabára, de sajnos még én is csak 18 vagyok, jövőre érettségizem (mert 5éves gimibe járok), és én már azután szeretném.. anyum szerint a főiskola után kéne, de hát még minden alakul!

Még egyszer gratulálok nektek, remélem, minden rendben lesz veled is, és a picivel is!

L/18

2012. szept. 29. 08:20
 15/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

Neked is sok szerencsét a jövendőbeli kis babához!

2012. szept. 29. 08:24
 16/32 anonim ***** válasza:
Sztem szüld meg
2012. szept. 30. 18:30
 17/32 A kérdező kommentje:

ok...

ma voltam ultrahang vizsgálaton nagyon pici és amikor meg hallottam a szív verését az csodálatos érzés volt...=))

2012. szept. 30. 18:38
 18/32 anonim ***** válasza:
És anyukádék mit szóltak?
2012. szept. 30. 19:13
 19/32 A kérdező kommentje:
Anyujék azt mondták ha tényleg nagyon de nagyon akarjuk akkor tartsuk meg...de apa szerint nagyon felelőtlen..de anyu az támogat...:)
2012. szept. 30. 19:18
 20/32 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy kérdező?
2012. szept. 30. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!