Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy ez igaz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy ez igaz vagy nem?!

Figyelt kérdés

Nah,egy oldalon chateltem,és egy csajszival barátnők lettünk,ám ő modell,báris én hiszek neki,de a többiek a chaten nem hittek neki...de azon az oldalon televan olyan modellos képekkel magáról,szal azért elhihető(de ebben sem vagyok biztos) Akk felvett msn-re ,és mondta hogy megmutatta a képemet az ex-barátjának,akinek naon megtettszettem(naon furcsálom,mivel h az az ex barátja is modell,és irtó jól néz ki)

És rákérdeztem h pont az ex barátod?ő meg azt mondta h nem szereti.

Akk az a fiú fel vett msn-re,és az msn-jén irkálva voltak h : szeretlek zsófi,szeretlek nóri...

én meg rákérdeztem a fiúra h van e barátnője,és közbe meg velem kavar,és a története az volt,h télleg van barátnője,csak nem szereti,és sajnál szakitani...

NAH EZ AZ EGÉSZ NEKEM NAON OLYAN AMERIKAI FILMEKRE HASONLIT,H VLKIT A VÉGÉN MEGSÉRTENEK (engem)

most szerintetek igaz?

14/L

ha vlmit nemértetek,kérdezzetek xD

2009. aug. 3. 13:06
 1/10 A kérdező kommentje:

jah meg tudjátok mi még fura? :D

az h mikor a fiuval chatelek,akk a modell barátnőm nincs fent,és mikor feljön a barátnőm,akk a fiú elhallgat...lehet h csak szkizofrén vagyok :D:D

mert nem mindig van ez igy,csak észrevettem^^

2009. aug. 3. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Na szia!!Hu ez egy nehéz esett:)Tudod szerintem hagyd a fiut nem éri meg...az meg milyen barátnö aki tudja,hogy nagy nö faló a fiu és mégis össze hozna vele!Tudod én nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban:(

De az idő mindent megold...Sok siker

2009. aug. 3. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne chatelj.

Könnyen átbasszák a fejed. ;)

2009. aug. 3. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, ne higyj nekik könnyen becsaphatnak. Engem is vertek már át a chat.hu-n azóta nem járok oda.
2009. aug. 3. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Chat-ről menj át hotdog-ra. Ott vannak képek a felhasználókról és jobb esetben MSN címet is kérhetsz. A webkamerával már nem tudnak csalni :) Szia :)
2009. aug. 5. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:

14éves vagy.

Szerintem is hagyd a fenébe az ilyen chat dolgot, mert nem igazán a legmegbízhatóbb hely, főleg nem egy fiatal lánynak. Ilyen kiscsajokat szoktak kihasználni, meg elcsalni vmi helyre...aztán többet senki sem látja...

Szóval kerüld el!

A sztori a "modellek" részéről kamu, és rajtad röhögnek. Töröld őket msn-ről.

2009. aug. 5. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg valami poénos ember szórakozik veled..amikor a csávó fent van és a csaj nincs,az azért van,mert a csaj nem jött még rá arra,hogy az msn-t belehet állítani többfiókos bejelentkezésre is.a csávó és a csaj kb. 1 ember.

ha érdekel,lehet az osztálytársaid már rajtad röhögnek(lehet,hogy a modell csaj valamelyik osztálytársad).

felejtsd el a chatet..

2009. aug. 6. 07:30
 8/10 anonim ***** válasza:
de amúgy adhatnál msn címet,és küldhetnél a csajról meg a csávóról képet
2009. aug. 6. 07:31
 9/10 A kérdező kommentje:

izzé...myvipen chateltem...:D

ám küldenék képet róluk.ha vlkit érdekel(:

2009. aug. 6. 07:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon gyanús.Tuti valami osztálytársad vagy rosszakarod szeretne átverni.De ez nagyon átlátszó még gyakolronia kell.Örülök hogy megkérdezted ezt.És hallgass a tanácsokra!Töröld msnről a csajt meg a pasit is.Ez nem a kész átverés.
2009. nov. 27. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!