Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy ez igaz vagy nem?!
Nah,egy oldalon chateltem,és egy csajszival barátnők lettünk,ám ő modell,báris én hiszek neki,de a többiek a chaten nem hittek neki...de azon az oldalon televan olyan modellos képekkel magáról,szal azért elhihető(de ebben sem vagyok biztos) Akk felvett msn-re ,és mondta hogy megmutatta a képemet az ex-barátjának,akinek naon megtettszettem(naon furcsálom,mivel h az az ex barátja is modell,és irtó jól néz ki)
És rákérdeztem h pont az ex barátod?ő meg azt mondta h nem szereti.
Akk az a fiú fel vett msn-re,és az msn-jén irkálva voltak h : szeretlek zsófi,szeretlek nóri...
én meg rákérdeztem a fiúra h van e barátnője,és közbe meg velem kavar,és a története az volt,h télleg van barátnője,csak nem szereti,és sajnál szakitani...
NAH EZ AZ EGÉSZ NEKEM NAON OLYAN AMERIKAI FILMEKRE HASONLIT,H VLKIT A VÉGÉN MEGSÉRTENEK (engem)
most szerintetek igaz?
14/L
ha vlmit nemértetek,kérdezzetek xD
jah meg tudjátok mi még fura? :D
az h mikor a fiuval chatelek,akk a modell barátnőm nincs fent,és mikor feljön a barátnőm,akk a fiú elhallgat...lehet h csak szkizofrén vagyok :D:D
mert nem mindig van ez igy,csak észrevettem^^
Na szia!!Hu ez egy nehéz esett:)Tudod szerintem hagyd a fiut nem éri meg...az meg milyen barátnö aki tudja,hogy nagy nö faló a fiu és mégis össze hozna vele!Tudod én nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban:(
De az idő mindent megold...Sok siker
Szerintem meg ne chatelj.
Könnyen átbasszák a fejed. ;)
14éves vagy.
Szerintem is hagyd a fenébe az ilyen chat dolgot, mert nem igazán a legmegbízhatóbb hely, főleg nem egy fiatal lánynak. Ilyen kiscsajokat szoktak kihasználni, meg elcsalni vmi helyre...aztán többet senki sem látja...
Szóval kerüld el!
A sztori a "modellek" részéről kamu, és rajtad röhögnek. Töröld őket msn-ről.
valószínűleg valami poénos ember szórakozik veled..amikor a csávó fent van és a csaj nincs,az azért van,mert a csaj nem jött még rá arra,hogy az msn-t belehet állítani többfiókos bejelentkezésre is.a csávó és a csaj kb. 1 ember.
ha érdekel,lehet az osztálytársaid már rajtad röhögnek(lehet,hogy a modell csaj valamelyik osztálytársad).
felejtsd el a chatet..
izzé...myvipen chateltem...:D
ám küldenék képet róluk.ha vlkit érdekel(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!