Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti értékelitek ha egy csaj tesz értetek?
Figyelt kérdés
Ha minden lehetõ,elérhetõ módon bizonyitja hogy szeret benneteket?Vagy csak elkönyvelitek?Bejön ez nektek?2012. szept. 28. 13:19
11/13 ASOT válasza:
Nem kell minden nap tennie és mondania h így szívem meg úgy szívem meg hadd csináljam meg mit csináljak meg jajj majd én, meg nem kell magyarán szólva segget nyalni.
Szóval azért maradj bizonyos keretek között.
Ne az legyen érezhető hogy az legyen a gondolat, hogy " na mondjad mit szeretnél" :)
12/13 anonim válasza:
Én pl. szinte minden nap főzök, mire a párom hazaér, megmasszírozom a talpát, a lábait, ha elfáradt munka után. Általában a ruháit is kikészítem neki, mivel hajnalban indul dolgozni.
Múltkor mondta, hogy az ilyen dolgokat nagyon értékeli, jól esik neki és nagyon növök a szemében vele.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi letapogatom a lényeget.:)
2012. szept. 28. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!