Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 éves fiú vagyok, és folyama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves fiú vagyok, és folyamatosan maszturbálok, ha akarok ha nem, vagyis függő lettem, de le akarok szokni róla. Ez meg muszály odaírni:?

Figyelt kérdés
Az értelmesebb réteg válaszait kérem;)

2012. szept. 28. 12:52
1 2 3
 21/27 Komplikato ***** válasza:
100%

Hát igen. Az sok. Azért leszokni nem bitos, hogy kell, de csökkenteni kéne az biztos. Lehet tőle kapni érgyulladást pl. Vagy ha tényleg sokat csinálod akkor jó görbe is lehet.

Igen sajnos a korod ezzel jár, túl sok hormon. Amint más javasolta egy kis sport vagy más fizikailag fárasztó tevékenység segíthet az energiáid levezetésében. Persze az összesben nem.

2012. szept. 28. 13:07
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

átlag 5

akkor van hogy 8 is meg van hogy 2?

napi 8 az már jó eredmény

2012. szept. 28. 13:08
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem értitek? 80% alattiaktól nem kell válasz, pedig barátkozni-beszélgetni akar...
2012. szept. 28. 13:15
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

"A kérdező kommentje:

Jah, mert törölték a kérdést."

Ez is arra sorsra fog jutni, hiába dugtad el a nicked!

2012. szept. 28. 13:16
 25/27 anonim ***** válasza:
61%

"A kérdező kommentje:

A weblapom: [link]

Nézzétek meg!"

Na veled sem találkozunk többet, ezért simán kitiltanak az oldalról!

2012. szept. 28. 13:17
 26/27 anonim válasza:
En van hogy honapokig nem cainalom en inkabb a csajokkal foglalkozom
2014. jún. 21. 12:04
 27/27 anonim válasza:
Az igen öcsem 5x én nekem 2 v 3 volt a max, de 12 éves létemre :D
2014. nov. 25. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!