Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is unalmas, hogy ennyi átlag péniszméretes kérdés van? :D
Erről szól ez az oldal, vagy nem!?
Benne van a nevében, gyakori kérdések... mi ez, ha nem gyakori kérdés?
Az tény, hogy időt és energiát spórolnának meg ha beírnák a "pénisz; méret" szót a keresőbe.
De hát mit várunk el olyantól, aki nincs jelen a biológia órákon, és nem kap a szüleitől kellő tájékoztatást!
mért neked mekkora? :D
mert lehet eltér a tegnapi átlagtól... jobb ha tisztában vagy az árfolyammal! :D nekem tegnaphoz képest nőtt 1 milimétert... most már van önértékelésem és jobban is alszok. :D :D :D:D:D:D: D:D:DSADasdasdads
dagad a büszkeségtől... :D
várj, megnézem lehet változott valamit a méretem, és elment a jókedvem... a mai péniszátlag picit nőtt, mert született 10 néger csecsemő... :\
úh hát már sírni támadt kedvem... nem mentem össze, de az átlagtól lemaradtam... :\ van valaki aki felvidiítana, esetleg lefeküdne velem, mert már egy akkora szerencsétlenségnek érzem magam... van még valaki, aki így érzi magát? (bunkók kíméljenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!