Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Milyen általános elvárásaitok vannak egy férfival szemben? A korosztályotokra gondolok, tehát ha 18 vagy akkor azt írd. Ha 30 éves akkor pedig nyilván hogy egy 30 éves faszi hogy mutasson?
Kérdező: ok, szerinted ronda vagy.
És mi a helyzet a többi tényezővel, amit írtunk? Mert te belekapaszkodtál abba, hogy azért nem kellesz senkinek, mert ronda vagy...
Szerintem meg azért, mert önbizalomhiányos, férfiatlan, tutyimutyi, határozatlan...
(És most jön majd az a duma, hogy de hogy szerezhetnél úgy önbizalmat, ha folyton elutasítanak... és akkor kardomba dőlök, kész, feladom, nem lehet rajtad segíteni...)
Ja, ott van mindjárt Al pacino, robert de niro, ezek aztán csudaszép emberek. Mégis meglehetősen férfiasak. Vagy mondjuk a Csernus, na az aztán ronda, én mégis látok benne valamit.
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, legyen szebb, mint az ördög, és legyen hozzá jó kisugárzása. A mostani pasim sem egy szép darab, sőt, de meghalok a hangjától.
Sőt,kérdező én túlsúlyos nőként mondom,hogy igenis nem szabad elkenődni!
Nem vagyok egy "bomba csaj",de mégis ha akarok,be tudok pasizni.
Olyan kisugárzásom és személyiségem van,hogy szinte bárkit el tudok csábítani.
Úgyhogy tessék befejezni az önsajnálatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!