Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet jót az, ha messziről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet jót az, ha messziről elkerül, de közben figyel egy lány?

Figyelt kérdés

Egyszer már (túl) jól éreztük magunkat (bár semmi intim nem volt, de nagyon közel kerültünk egymáshoz), azóta (rögtön másnap) nagyon ügyel, hogy még a suli előtt se kerüljön velem kettesbe. Egy ideig még a társaságokból is elsétált, ha ott voltam, mostanában már nem, de próbáljuk kerülni egymás tekintetét.

Szeret, vagy utál?

van barátja amúgy.

én teljesen depressziós lettem ettől, főleg, hogy a többi fiúval még beszél, meg ki tudja kikkel mászkál el esténként.

De.... valahogy, valamilyen módon, felfoghatom ezt pozitívumnak? Ez érdekelne.

2012. szept. 27. 12:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Eddig még senki sem válaszolt konkrétan a kérdésemre, hogy felfoghatom-e ezt pozitívumnak.
2012. szept. 30. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!