Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jóképű. Elhívhatom így a csajt randizni?
De leszögezném,NEM vagyok ronda.Magas vagyok,eléggé izmos.Kék szemem,barna hajam van,normálisan kicsit lazábban öltözködöm.De a fejem kicsit kerek,a hajam nem túl jó,szemüvegem is van.Belsőre kedves vagyok,vicces,udvarias,kicsit szarkasztikus,van némi önbizalmam.Ilyen tulajdonságokkal eljöhet velem randizni? Vagy a jóképűség a fő szempont?
A lány kedves,csinos,normális,kicsit csendes.A külsőmön folyamatosan javítok,edzek,2 hét múlva fodrász.Mondták már,hogy nagyon jó pasi...leszek pár év múlva.De én most szombaton hívnám el...szerintetek megpróbáljam? (Tánciskolában ismerkedtünk meg) 16/F
Lehet, hogy csak te nem látod magad jóképűnek :)
Különben meg ha majd nőni kezd az arcszőrzeted, az sokat fog javítani a dolgokon, csak ügyesen kell növeszteni.
A lényeg, hogy hívd el, semmit nem veszíthetsz.
Nem jóképűnek kell lenni...pasisnak! :)
Az pedig a viselkedésedből, jellemedből fakad.
Másfelől a visszautasítás nem gáz...ha meg sem próbálod sosem jön össze. Bizony lesz jópár nem, mire igen lesz a válasz. Hozzá kell szokni és nem begubózni. Nem jöhetsz be minden lánynak, ezt így kell felfogni!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!