Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok jóképű. Elhívhatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok jóképű. Elhívhatom így a csajt randizni?

Figyelt kérdés

De leszögezném,NEM vagyok ronda.Magas vagyok,eléggé izmos.Kék szemem,barna hajam van,normálisan kicsit lazábban öltözködöm.De a fejem kicsit kerek,a hajam nem túl jó,szemüvegem is van.Belsőre kedves vagyok,vicces,udvarias,kicsit szarkasztikus,van némi önbizalmam.Ilyen tulajdonságokkal eljöhet velem randizni? Vagy a jóképűség a fő szempont?

A lány kedves,csinos,normális,kicsit csendes.A külsőmön folyamatosan javítok,edzek,2 hét múlva fodrász.Mondták már,hogy nagyon jó pasi...leszek pár év múlva.De én most szombaton hívnám el...szerintetek megpróbáljam? (Tánciskolában ismerkedtünk meg) 16/F

2012. szept. 26. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
miért ne?
2012. szept. 26. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
persze.
2012. szept. 26. 22:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Kicsit tartok tőle,hogy nem kellek neki,visszadob,és az gáz lesz..
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak te nem látod magad jóképűnek :)

Különben meg ha majd nőni kezd az arcszőrzeted, az sokat fog javítani a dolgokon, csak ügyesen kell növeszteni.

A lényeg, hogy hívd el, semmit nem veszíthetsz.

5/10 anonim ***** válasza:
Te is ember vagy. :-)
2012. szept. 26. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen!! Hívd el. :)
2012. szept. 26. 22:26
 7/10 Hole Hunter ***** válasza:

Nem jóképűnek kell lenni...pasisnak! :)

Az pedig a viselkedésedből, jellemedből fakad.

Másfelől a visszautasítás nem gáz...ha meg sem próbálod sosem jön össze. Bizony lesz jópár nem, mire igen lesz a válasz. Hozzá kell szokni és nem begubózni. Nem jöhetsz be minden lánynak, ezt így kell felfogni!

Sok sikert! :)

2012. szept. 26. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan hívd el :) ha igent mond, akkor van esély arra, h te is tetszel neki
2012. szept. 26. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
próbáld, leírás alapján helyes lehetsz
2012. szept. 26. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
A döntés lehetőségét add meg a lánynak. Ha gyáva vagy megkérdezni, az is rendben van, de talán jobb egy elutasítás, és annak tudata, hogy te felvállaltad magad, mint azon rágódni állandóan, hogy mi lett volna ha...!
2012. okt. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!