Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ideális" női testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ideális" női testalkat melyik a kettő közül?

Figyelt kérdés

Mikor a csípő és a váll ugyanolyan széles, vagy mikor a mell és a csípő méretei egyeznek? Persze mindkét esetben a derék keskenyebb.

Annyi helyen kerestem már rá, de mindenhol mást írnak, vagy épp nem pontosan... Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2012. szept. 26. 18:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, rájöttem:/
2012. szept. 26. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es

Van egy kis felesleg a csípőjén? Ne haragudj te normális vagy ??

2012. szept. 26. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, de szerintem ez az elölről és hátulról linkelt nő nekem egyáltalán nem tetszik. Ez a tipikus se háj, se izom kategória, olyan semmilyen, formátlan. Persze ha csak a váll és csípő szélessége és aránya a fontos, akkor közelít a tökéleteshez.
2012. szept. 27. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Úristen.. én kb úgy nézek ki mint a 9-es válaszoló linkje o.O Csak hátulról nézve kisebb a csípőrészem. A vállam nem tudom mekkora lehet, de igazi homokóra vagyok: 93-60-90. Bár ma már csak 88-89 cm inkább a csípőm. Mindenesetre én nem szeretem, sokan mondták már, hogy buta vagyok, de nekem ez túúl nőies .. na nem mintha tudnék kezdeni vele bármit is sajnos. :)
2012. nov. 18. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy nő szerintem nem lehet "túl" nőies, vagy ha ezt mondod magadra, akkor az azt jelenti, hogy nagyon nőies vagy, ami - mivel nő vagy - a lehető legjobb dolog.
2012. nov. 18. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ne haragudjatok, de szerintem ez az elölről és hátulról linkelt nő nekem egyáltalán nem tetszik. Ez a tipikus se háj, se izom kategória, olyan semmilyen, formátlan."

Ő semmilyen, formátlan???

Ő?

[link]

Nézd meg egy másik nő mellett elölről és hátulról:

[link]

[link]

Na, szerintem ez a másik nő jóval formátlanabb, jól látható.

2012. nov. 18. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos női alak, semmi extra, az ilyenből 12 egy tucat. Ha meztelenül állna mellettem az utcán, elmennék mellette, talán észre sem venném. Ez a nő tökéletesen arányos, el kell ismernem... de nem formás. Arányos lehet pl a 30 kilós emós férfiú is, mivelhogy mindenhol ugyan olyan sovány... ha érted mire célzok. Ez a nő is csak női szemmel ideális, férfi szemmel nem. Lapos mindenhol, mint a padlódeszka. A szőke meg egyszerűen minősíthetetlen, kezdeti anorexiát vélek rajta felfedezni.

Bár sokak szerint szar az ízlésem.

2012. nov. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!