Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ideális" női testalkat melyik a kettő közül?
Mikor a csípő és a váll ugyanolyan széles, vagy mikor a mell és a csípő méretei egyeznek? Persze mindkét esetben a derék keskenyebb.
Annyi helyen kerestem már rá, de mindenhol mást írnak, vagy épp nem pontosan... Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
10-es
Van egy kis felesleg a csípőjén? Ne haragudj te normális vagy ??
"Ne haragudjatok, de szerintem ez az elölről és hátulról linkelt nő nekem egyáltalán nem tetszik. Ez a tipikus se háj, se izom kategória, olyan semmilyen, formátlan."
Ő semmilyen, formátlan???
Ő?
Nézd meg egy másik nő mellett elölről és hátulról:
Na, szerintem ez a másik nő jóval formátlanabb, jól látható.
Teljesen átlagos női alak, semmi extra, az ilyenből 12 egy tucat. Ha meztelenül állna mellettem az utcán, elmennék mellette, talán észre sem venném. Ez a nő tökéletesen arányos, el kell ismernem... de nem formás. Arányos lehet pl a 30 kilós emós férfiú is, mivelhogy mindenhol ugyan olyan sovány... ha érted mire célzok. Ez a nő is csak női szemmel ideális, férfi szemmel nem. Lapos mindenhol, mint a padlódeszka. A szőke meg egyszerűen minősíthetetlen, kezdeti anorexiát vélek rajta felfedezni.
Bár sokak szerint szar az ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!