Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek több mint 100km-ert csak a szex miatt?
Figyelt kérdés
mondjuk motoron erős szélben?2012. szept. 26. 12:05
1/27 ediZeJ válasza:
Nem értem az összefüggést... Mi köze a szexnek az erős szélhez?
2/27 A kérdező kommentje:
az h több mint 100km-ert megtenni erős szélben csak azért h megdugj vkit
2012. szept. 26. 12:08
3/27 anonim válasza:
Én nő vagyok,de ha értem ezt valaki bevállalná,akkor maximálisan odaadó lennék.;-)
5/27 anonim válasza:
Ezt nem azért a bizonyos nőért tenné meg valaki, hanem ingyen punciért. Tegyük fel, hogy útközben találkozik egy még jobb sunával, aki felkínálja magát. Nem hiszem, hogy tovább folytatja útját az ember fia...
7/27 A kérdező kommentje:
de ha ezt a nagy utat megteszi egy srác akkor csak érez vmit a csaj iránt? vagy nem?
2012. szept. 26. 12:14
8/27 anonim válasza:
Én mondjuk megtettem 800-at is repülővel egy pasi miatt és fordítva...
azóta eltelt sok idő, és már együtt élünk...
9/27 anonim válasza:
Csak egy mellékes kérdés. Hány km-t pontosan ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!