Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultam az ellenkező nemből. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 23:16
11/21 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam nemet, mert nem akartam hogy ilyen kis "férfi-nő csata" alakuljon ki a kérdés alatt. A férfiak véleményére is kíváncsi vagyok, hogy ők voltak e hasonló helyzetben, mert nem nagyon lepődnék meg ha igen, elnézve a mostani fiatal női korosztályt...
2012. szept. 25. 23:35
13/21 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett: nem vagyok meleg. És a beképzelt diszkók*csögök sem jönnek be. De azt hiszem tényleg az lesz a legjobb, ha egy ideig hanyagolom őket, aztán majd csak lesz valaki aki megváltoztatja a véleményem...
2012. szept. 25. 23:38
14/21 anonim válasza:
ne legyél pap, azok gyerekeket molesztálnak! sőt, az állatokat is felejtsd el. így jártál, asszed más még nem csalódott?ha mindenki engedne a világfájdalmának 1-1 pofára esés után, már rég kihaltunk volna!
15/21 anonim válasza:
Ha neked a rózsaszínpólós bájgúnár, és hasonló kaliberű társai jelentették eddig az ellenkező nemet, ideje lenne férfiakkal is megismerkedned, talán akkor változna a véleményed.
16/21 anonim válasza:
Ha a kiábrándulásod olyan mértékű, hogy már egyáltalán nem vagy kíváncsi a férfiakra, nem érdekelnek, nem vágysz rájuk, akkor boldog és problémamentes élet vár rád. Én legalábbis nagyon örülnék, ha ide sikerült volna eljutnom a nőkkel kapcsolatban...
17/21 anonim válasza:
Mintha a Földön csak rózsaszíninges férfiak lennének! Bakker nézz már körbe jobban! 25/L
18/21 anonim válasza:
Én vagyok a te embered, én soha nem veszek fel rózsaszín inget,pólót, nem is feszítek az utcán se :) Rózsaszínt viseljenek a kislányok, meg a kis díszbuzzancsok :)
19/21 anonim válasza:
"feszítve mászkál a rózsaszínpólós bájgúnár..."
Itt a probléma.
Ne sminkelj reggel, legyél természetes, öltözz normális női ruhákba (ne kirívó rucikba), és ami a legfontosabb!:
Szállj le az emberek közé!
Tudod mi normális pórnép pasik nem veszünk föl rózsaszín inget, nem vagyunk kigyúrva (ettől még sportolunk ha nem is mindig), figyelmesek és udvariasak vagyunk nem csak az utcai életben, de az ágyban is.
Így jár az aki a kigyúrt, bugyibuci, sminkes hímri*ngyók, és IQbetyár pasik körül forog, és ilyenekkel képzeli el a párkapcsolatát.
Azonban rossz hír neked, eme normálisnak titulált földönjáró pasik, majdnem mind elkeltek... (lehet nem véletlen)
20/21 anonim válasza:
Azért érdekes vagy hogy azokat veszed észre kiktől hányingered van, és nem tetszenek, őket nevezed férfinek. miattuk elítélsz mindenkit, mintha csak ezek a páwa díszhomárok lennének a földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!