Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta bejön egy pasi minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta bejön egy pasi minden nap találkozunk, jóba vagyunk, de az a baj, hogy nagyobb és van barátnője. Mit csináljak h észre vegyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a kérdező mit gondol, mert nem igazán ad jelet magáról. Igenis van dolga benne. Ha a hapsi egyértelműen jelzi, hogy akar valamit,kérje meg, hogy előbb szakítsa meg az előző kapcsolatát. Bár én a kérdésből nem látom, hogy a hapsi olyan nagyon közeledni akarna. A kérdés is az:Mit csináljak h észre vegyen?

Ezekszerint a hapsi nem vette még észre őt. Tehát a válasz, semmit. Ne kezdjen ki foglalt hapsival. Mi van, ha a hapsinak mégsem jön be? Így is úgy is leribizik. Ám ha ez kell neki, tegye amit az első válaszoló javasolt.

2009. aug. 3. 00:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Sokminden van amiben nem adok a "tömeg" véleményére. Viszont nem fogom soha helyesnek tartani olyan hapsival kikezdeni akinek párja van. Ennél az esetnél már ismerik egymást, beszélgetnek, de a hapsi nem közeledik a lányhoz. Akkor meg szerintem a lány ne is kezdeményezzen. Lépjen a hapsi. Főleg, hogy idősebb is. Akkor meg a lány igenis kérheti, hogy szakítson a hapi a párjával. Bár helyesebb lenne a lánynak más hapi után nézni. Ez az én véleményem. S mert én nem kezdtem volna soha olyannal akinek már van valakije, ő tegye ha akarja. Csak az a baj, hogy ezekből nagyon ritka, hogy valami jó kerekedik.
2009. aug. 3. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valamiből jó kerekedik mindenképp ritka a világban. Most megkérdezlek teljesen komolyan. Ha fülig szerelmes vagy a pasiba, aki kapcsolatban van, távoznál csak azért, mert elvileg ez mások szerint gáz? Hagsúlyozom, ha tényleg szerelmes vagy. Tudnál egy ostoba, kispolgári mondvacsinált szabály miatt lelépni? Ott hon sírdogálsz, ha nem vesz észre, és ugrálsz örömödben ha csak vélatlanül rádnéz de mivel van kapcsolata te lelépsz:) Vagy félsz a reális bizonytalanságtól, ami egy házasságban is benne van, vagy sose voltál szerelmes.
2009. aug. 3. 01:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Már akkor lépnék amikor elkezdem érezni, hogy több van mint barátság ezerrel tépnék az első szikránál. Nem várnám meg a mindent elsöprőt. Én ilyen vagyok. Igaz ez már a tapasztalat. Tudom milyen a szerelem. Hálát adok minden nap érte, hogy megismerhettem és részem lehet benne. :)
2009. aug. 3. 01:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Oké, de fenttartom, hogy nincs egyértelmű kontraszt, nem lehet minden esetben magállapítani, hogy márpadig most, ebben a pillantban követelőznöm kell, hogy azonnal szakítson az aktuális partnerrel. Nem mindenkinek ugyan úgy alakul az élete és ami neked működött és neked jól ment, nem biztos, hogy másnak is bejön, továbbá neked sem biztos, hogy más helyzetben bejött volna. Nem beszélve a "reménytelen" esetekről.
2009. aug. 3. 02:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Az élet sokmindent produkálhat. Persze, nem mindenki gondolkodik úgy ahogyan én. Nem is lesz olyan az életük, mint nekem. Ha meg azt nézzük a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni. Így vagy úgy. Kicsit olyan ez, mint az egyik mesében hallottam az egyenértékűségről. Ahhoz, hogy megkapj valamit, föl kell érte ajánlanod valami egyenértékűt. S ha azt nézzük a boldogságért is fizetni kell. Valaki előbb van aki később fizet. Én csak a saját tapasztalataim alapján a saját érték rendem szerint tudok tanácsot adni másoknak.S hiszem, hogy érdemes a kapcsolat legelején tisztázni, hogy ki mit várhat a másiktól mert nagy csalódások lehetnek belőle. S ha hárman vannak egy kapcsolatban, valaki biztosan szenvedni fog.
2009. aug. 3. 02:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!