Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet annak, hogy valaki nem szeretne párkapcsolatot? (aszexualitást leszámítva)
-gátlásos
-csalódott
-nem szereti magát
-éretlen
Az első 21:23-as válaszoló részben megadta a választ, hogy mi az oka, miért nem szeretnék semmit, még szexet sem.
Ebben a világban már nincs semmi örömöm, csak az ősi múlt emlékezete éltet.
Barátnőm nem volt, ahogy a "másik" sem. Nem ez a probléma.
De úgy vagyok vele,hogy amikor először megláttam akkor nem is gondoltam,hogy egyszer beleszeretek.Rengeteg közös van bennünk és órákig beszélgetünk ha lehetőségünk van rá.Kedveljük is egymást és szerintem tetszem is neki.
De ez valahogy nem fér akkor se a fejembe.
Lemondani pedig nem szeretnék róla,de megörjít a várakozás.
Együtt érzek a lánnyal nem arról van szó.Mert sokáig én is ilyen voltam.
Az összes lány aki érdeklődött irántam azt eltaszítottam.Barátaim se nagyon voltak.Én mindig úgy éreztem,hogy kár próbálkozni,mert úgyis csak második leszek,mert általában mindenkinek akkor jutottam eszébe ha kellett valami.Szóval féltem a csalódástól pedig soha nem volt kapcsolatom,csak azt láttam,hogy úgy váltogatják a társaikat mint más a zokniját.Én pedig nem vágytam arra,hogy kidobjanak mint egy koszos rongyot.
Én túlságosan elfoglalt vagyok most, melózok, suliba járok, a hobbijaimnak élek. Sem időm, sem kedvem sincs kapcsolathoz, szexhez.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!