Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen oka lehet annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oka lehet annak, hogy valaki nem szeretne párkapcsolatot? (aszexualitást leszámítva)

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 21:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ha 18 akkor nem kapcsolatot nem akar,egyszerűen nem talált még olyat,akivel el tudja képzelni. Ha majd szerelmes lesz,meg se fordul majd a fejében ilyesmi.
2012. szept. 25. 21:36
 22/32 ASOT ***** válasza:
uhh azt hittem fiú...
2012. szept. 25. 21:38
 23/32 A kérdező kommentje:
Lány.A fiú én vagyok.
2012. szept. 25. 21:38
 24/32 anonim ***** válasza:
59%

-gátlásos

-csalódott

-nem szereti magát

-éretlen

2012. szept. 25. 21:40
 25/32 anonim ***** válasza:
59%

Az első 21:23-as válaszoló részben megadta a választ, hogy mi az oka, miért nem szeretnék semmit, még szexet sem.

Ebben a világban már nincs semmi örömöm, csak az ősi múlt emlékezete éltet.

Barátnőm nem volt, ahogy a "másik" sem. Nem ez a probléma.

2012. szept. 25. 21:40
 26/32 A kérdező kommentje:

De úgy vagyok vele,hogy amikor először megláttam akkor nem is gondoltam,hogy egyszer beleszeretek.Rengeteg közös van bennünk és órákig beszélgetünk ha lehetőségünk van rá.Kedveljük is egymást és szerintem tetszem is neki.

De ez valahogy nem fér akkor se a fejembe.

Lemondani pedig nem szeretnék róla,de megörjít a várakozás.

2012. szept. 25. 21:45
 27/32 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok. Nem akarok egyenlőre kapcsolatot! Egészen 18 éves koromig nem volt senkim, aztán jött egy fiú, akit tényleg tiszta szívből szerettem és szakított velem másfél év után, mert a szülei azt mondták neki. Nagyon megalázó volt, mert én nem tettem semmi rosszat nekik. Minden bizonnyal nem tetszett az, hogy független vagyok és okos, nem tudtak volna irányítani házasság esetén. De én voltam a bűnös, túl hamar elengedtem az érzelmeim. Mindig büszke voltam arra, hogy nem vagyok szerelmes típus és ha láttam, hogy nem fog működni a dolog, akkor hamar leléptem! Az exem esetében is láttam már az ismerkedéskor, hogy nagyon kemény dió az egész és mégis hülye voltam, belementem. Bánom utólag, mert sokat szenvedtem! Soha többet nem fogom senkinek se megengedni, hogy bántson! És főleg magamnak nem fogom megengedni azt, hogy az érzelmeim átvegyék az irányítást a józan eszem felett! Szeretem a függetlenségem, a szabadságom és van saját életem. Sok barátnőmnél észrevettem, hogy a pasijuk miatt elveszik a szabadságuk, mintha kalitkába zárnák őket. Szerencsére a szűkebb társaságomban nem ilyenek a lányok, a hétvége az csajbulizásról szól. Ráadásul vannak helyek, ahova szeretek egyedül elmenni, kolonc nélkül a nyakamban! Sok a fiú barátom is, akiket elveszítenék egy szinten, ha jönne egy komoly kapcsolat. Próbálkoztam kapcsolat céljából ismerkedni és mindenkinél azt éreztem, hogy korlátozni akar és kisajátítana, illetve féltékeny. Ezt sajnos nem tudom elviselni! Ráadásként biszexuális vagyok és a pasi mellett szükségem van egy lányra is. Nem sikerült még olyan fiúval megismerkednem, aki van olyan szabadelvű, mint én. Nem vagyok hajlandó semmiről se lemondani, megbolondulnék! Az exem esetében rengeteg dologról lemondtam és utólag rájöttem, hogy mekkora idióta voltam! Megszoktam, hogy egyedül vagyok, sokat masztizom, illetve van egy pasi, akivel időnként szexelek, amikor már nagyon unom a kezem és ez most így jó. :) 21/N.
2012. szept. 25. 21:50
 28/32 A kérdező kommentje:

Együtt érzek a lánnyal nem arról van szó.Mert sokáig én is ilyen voltam.

Az összes lány aki érdeklődött irántam azt eltaszítottam.Barátaim se nagyon voltak.Én mindig úgy éreztem,hogy kár próbálkozni,mert úgyis csak második leszek,mert általában mindenkinek akkor jutottam eszébe ha kellett valami.Szóval féltem a csalódástól pedig soha nem volt kapcsolatom,csak azt láttam,hogy úgy váltogatják a társaikat mint más a zokniját.Én pedig nem vágytam arra,hogy kidobjanak mint egy koszos rongyot.

2012. szept. 25. 22:03
 29/32 anonim ***** válasza:
Ez talán túlzás h nem szeretnék. de annyira nem szeretnék párkapcsolatot, szexkapcsolatot sem senkivel, pedig időszerű lenne már. régebben volt h akartam, most nem annyira. helyette jobban tetszene ha egy lánnyal játszhatnánk, hülyéskedhetnénk bizonyos helyen, nekem ez most jobban tetszene.
2012. szept. 25. 22:15
 30/32 anonim ***** válasza:

Én túlságosan elfoglalt vagyok most, melózok, suliba járok, a hobbijaimnak élek. Sem időm, sem kedvem sincs kapcsolathoz, szexhez.

20/L

2012. szept. 25. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!