Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már valaki úgy, h prostin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki úgy, h prostinál nem állt fel a farka?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 17:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azt kellet volna mondanod hogy addig kell szopnia amíg el nem mész. A pénzért én akkor is eredményt várnék ha puha a gyík.
2012. szept. 25. 17:21
 12/24 A kérdező kommentje:

De én még szűz voltam,vagyis maradtam is...

Hiába vannak sokan,ha sz*rnak rám...

2012. szept. 25. 17:22
 13/24 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? (ha be mered vallani)
2012. szept. 25. 17:24
 14/24 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen,az idő lejárt,vége...

Azt mondta,ha kifizetek még félórát,akk még mehet...

2012. szept. 25. 17:24
 15/24 A kérdező kommentje:

22

Nem kell fújjolni,más lehetőségem úgy sincs..

2012. szept. 25. 17:25
 16/24 A kérdező kommentje:

utolsó

Most erre a hsz.-ra mi szükség volt?

Jobban érzed magad tőle?

2012. szept. 25. 18:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló egy hulye kocsog ne törődj vele. A csajok leszarják hogy mekkora a farkad. Én a 15 centisemmel kb 60-70 nőn vagyok túl és 90% uk imádta velem a sexet. A lényeg hogy hogyan csinálod. Az hogy meg ronda valaki azon lehet változtatni. Én évek óta kondiba járok és jól is nézek ki adok a külsőmre nem vagyok alapból olyan hiper srác de kihozom magamból a maximumot. tedd ezt te is és hidd el meglesz az eredménye.
2012. szept. 25. 18:22
 18/24 A kérdező kommentje:

18:22

Én a méret miatt annyira nem is aggódok,mivel még nem is sikerült eljutnom odáig,h aggódhassak..

Hát igen,az arcommal sosem fogok lányt szerezni,marad a pénz,az is kilőve,mivel nincs...

Talán tényleg a gyúrás az egyetlen mentsvár...

De az a baj,nemtom h kezdjek hozzá,ha valami gyúrós ismerőst kérdezek,egyből az ilyen-olyan tablettákkal jön...arra nincs pénzem,terembe menni meg szégyellek,tuti halálra röhögnék magukat..

Szóval,fos.....

2012. szept. 25. 18:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez de cink! 22 évesen fizetsz egy nőnek mert amúgy nem kapsz, és odamész full bebszva, hogy még a pö csöd sem áll fel. Csak gratulálni tudok.
2012. szept. 25. 19:23
 20/24 A kérdező kommentje:

20

Mert akik dugnak fűvel-fával,orrba-szájba csalják egymást,mivel jobbak?

Nekem nincs más lehetőségem..

A nőkért meg miindenképp fizetni kell,most,h egy vacsora,virág,ide-oda hurcolászás képében teszed,vagy kp.-ban,ugyan mindegy.

2012. szept. 25. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!