Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy aki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy aki nekem tetszik, annak én nem tetszek és akinek én tetszek, az nekem nem tetszik? Csak velem van így? Fiúk, a lányokon jó ha van mit fogni? Ki mit szeret?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha nem pálcika a lány. :)
2012. szept. 25. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
A dolog első részével én is így vagyok. A 3. kérdésre a válaszom az, hogy igen, a 4. kérdés nem konkrét, így arra nem tudok válaszolni.
2012. szept. 25. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a vékonyakat jobban szeretem, de egy pár plusz kiló miatt nem utasítanék el senkit.
2012. szept. 25. 14:17
 4/11 ASOT ***** válasza:
most a külsőd a gond vagy az, hogy ő tetszik neki én nem neki én nekem ő nem??? :)
2012. szept. 25. 14:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem már mindennel van problémám. 62 kg vagyok 162 cm-hez és erre fogom azt, hogy nincs párom. aki nekemistetszik és énis neki az már nincs mert szakítottunk márciusban. Az első az sokszor aktuális, de általában én nem tetszek neki.:D
2012. szept. 25. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél ha pár kilót leadnál, de valószínűleg én meg neked nem jönnék be, mert vékony fiú vagyok.
2012. szept. 25. 14:38
 7/11 ASOT ***** válasza:

Nem foglak most untatni azzal a dumával, hogy egyszer majd találsz meg menj ide meg oda légy türelmes meg stb stb.

neked az 52 kg körül lenne za ideális, szóval hajrá menj sportolni biciklizés esténként 2 óra, vagy sétálni nagyokat, menj úszni, stb.

2012. szept. 25. 14:41
 8/11 A kérdező kommentje:
A vékony fiúkkal nincs gond. Amúgy teszek ellene... járok táncolni meg kondiba is... valamiért mégsem megy le, pedig nem zabálok.:D
2012. szept. 25. 14:41
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. szept. 25. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Sportra fel, sose késő! Ám az első kérdésed mindenkire igaz, nekem is akik bejönnek nem foglalkoznak velem, a csúnya , ducibb csajok meg gyakran megtalálnak.
2012. szept. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!