Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon-nagyon tetszik egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon-nagyon tetszik egy fiú már elég régóta. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval, olyan február körül figyeltem fel rá mert mindig egy buszon mentünk haza. A buszon mindig nézett ezért fel is vettem msnre és mindig jókat beszélgettünk meg mondta, hogy nagyon vicces vagyok stb stb, csak szegénynek rossz a memoja és kiderült h. nem tudta h engem lát mindig a buszon és akkor nagyon haragudtam és letöröltem és ő is engem. :( és.. valamelyik nap áthívtuk pár barátommal, de akkor tök normális volt puszit is adott, szóval nem hiszem hogy emlékszik rám.. vagy nem tudom.. de msnre meg nem merem felvenni, mert akkor tudná hogy velem beszélt régen (és akkor kicsit félreismert) szeretném elfelejteni de nem megy. :(
2009. aug. 2. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsit zavaros a történeted, de ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz.
2009. aug. 2. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz:DXD
2009. aug. 2. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
50 első randi? :D:D
2009. aug. 3. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az a legegyszerűbb ha leültök és megbeszélitek.Nem kell mindenből nagy ügyet csinálni.És kérlek ne legyél ilyen bátortalan csak azért mert lány vagy.Mondd meg neki hogy tetszik neked.Mit veszíthetsz???Vagy azt mondja hogy Te is nekem vagy nem.És ha nemet mondd akkor legalább tudod hogy kár lett volna időt pazarolni rá.
2009. aug. 4. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

igaz am nagyon nincs önbizalmam.. még próbálok magabiztosabb lenni és utána :D

2009. aug. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!