Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja minden lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden lány, azt magáról, hogy ronda meg kövér?

Figyelt kérdés

Mindenhol látom a szebbnél szebb lányokat,és nem értem miért hiszi azt a 90%-uk,hogy ronda,és kövér,mikor ez egy nagy baromság...

Egyszerűen nem értem,miért nem tudják felfogni,hogy szépek és jók így ahogy vannak,nem kell nekik hurkapálcára fogyni,se feketére szoliztatni magukat....

És nem a semmibe beszélek,van egy húgom,aki mindig mondja magára,hogy mien ronda,mien kövér,de még a bátyjaként is meg tudom mondani,hogy ebben semmi igazság tartalom nincs...

És ha egy lánynak megmondom,hogy igenis szép,és jó így ahogy van egyből azt kapom,hogy ne próbáljam hazugságokkal vígasztalni...

Meg gyakori kérdéseken is látom ezt a kérdést nap-mint-nap,pl: "miért vagyok ilyen kövér? 165cm/60kg",meg társai,értsétek meg lányok,nem hiába mondjuk,hogy jók vagytok így!

16/f

2012. szept. 24. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De a fiúk többsége meg a műribancokra bukik, és a lányok a többségnek szeretnének megfelelni... :(

(Megjegyzem, szerintem teljesen hibásan, de mint írtam, én már egy vén tyúk vagyok, más az értékrendem... elég sok fiatal lánnyal leveleztem itt, akik az első szex előtt azon aggódtak, hogy vajon elég jók lesznek-e a barátjuknak...)

2012. szept. 24. 18:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam utálni amikor 13-14 éves kislányok kiírogatják ezeket a baromságokat, aztán elvárják, hogy mindenki győzködje az ellenkezőjét. Egyszer komolyan, mondom

beírom azt, hogy: "Igen, na látod ebben igazad van, egy ronda dagadt undorító hülye vagy." És ha ezt megtenném, akkor menne itt a felháborodás, és én lennék a tahó bunkó. Akkor egész egyszerűen rávágnám, hogy : "Én csak igazat adtam neked."

2012. szept. 24. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá a testképzavarok kialakulásának okaira.

Egyrészt amit az előttem válaszoló már írt: kereslet-kínálat. Igen-igen, minden férfi szeretni a naturalisztikus nőket, de ha valakire rá kell nyomulni, 90%uk a műribancokra fog. Mert fiatal, és mert csak kefélésre kell neki. Csakhogy ez a normális lányokat olyan szinten mélyen érinti, hogy végül ők is ilyenek lesznek.

A média szintén befolyásol, ha összehasonlítod a '90es évek filmjeit, meg a mostani filmeket, akkor annyit veszel észre, hogy a régiekben IGAZI húsvér nők szerepeltek, most meg csak a vasággyal 40kiló modelleket nyomják az arcunkba nap mint nap.

De ahogy észrevettem, a barátom haveri köre is a "vanmitfogni" típusú lányokat kedveli, mert az érettebb férfiak nagy része, és ez jó. De a fiatalabb korosztály már veszélyes, mert a fiúk is annyira lányosak, hogy nehéz egy nőnek nőiesebben kinézni, egyes -magát heteronak valló- férfinál

2012. szept. 24. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:

* mert helyett mint az érettebb férfiak nagy része:)

És amúgy 18L

2012. szept. 24. 19:18
 15/18 A kérdező kommentje:

ebben van a legnagyobb igazság szerintem az eddigi válazok közül,a média erejére nem is gondoltam eddig :)

Egyébként minden értelmesnek ment a zöld kéz...

2012. szept. 24. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:

ebben én is egyet értek, csak az t tenném hozzá (tapasztalatból), hogy a lányok többsége csak azt nézi meg, hogy kit tart "szebbnek" magánál, és az átlaghoz nem is hasonlítja magát.

engem edzésen mindig szívatnak a fiúk, hogy dagadt vagyok, meg pufinak szólítanak, de nyáron amikor mentünk strandra, rájöttem, hogy nem vagyok dagi, még csak a "husi"kategóriába se tartozok, pedig nem vagyok vékony.. és rendesen leszólítgattak

ezzel csak azt akartam mondani, hogy amit egy lány lát magán feleslegként, azt más ált. nem is veszi észre, és nem szabad csak a csontkollekciókhoz hasonlítani magunkat.

15/L

2012. szept. 25. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan azért gondolják ezt, mert azt mondják nekik. , hogy csúnyák. Pedig szerintem igenis csinosak, csak a divatmodellekhez hasonlítják magunkat, meg a média hülyeségeinek dőlnek be, de a túlzott vékonyság még rosszabb mint ha valaki túlsúlyos. A vérszállítást is rontja a túl vékony kar, és a szívnek sem tesz jót.

Lehet, hogy ezek a lányok valójában szépek, csak az önbizalmuk kicsi. Am én a csinos lányokra vágyom, akiknek nem gebe a lábuk, hanem egészséges, azaz jó a fogása, nem csak a csontot lehet rajta érezni.

2012. szept. 28. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok, akik tényleg kövérek, vannak olyanok, akik nem, csak épp van rajtuk egy kis felesleg és emiatt kövérnek érzik magukat, vagy tartják magukat. Szerintem azért, mert manapság majdnem mindenkinek a vékony kis deszkák kellenek + a lányok egymás között piszkálják egymást, hogy ki hogy néz ki és néha-néha a fiúk is szokták a lányokat, így a lányok beképzelik maguknak, hogy kövérek, pedig nem azok, csak nem modellek.
2012. okt. 1. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!