Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha a barátnőm 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a barátnőm 6 éve szerelmes egy világosszőke. kék szemű magyar színészbe?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 13:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kire gondolsz?
2009. aug. 6. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Talán Hegedűs D. Géza? Úgy tudom, ő a Vígszínházban játszik.

Különben a kérdésedre válaszolva, ezen mindenki túlesik egyszer, kétszer, háromszor, vagy akár többször is. Nem gondolom, hogy valóban szerelmes belé, esetleg nagyon rajong, elképzeli, hogy milyen lehet a valóságban, és ebbe a képzeletbe szerelmes. Én is voltam már így, több hónapig úgy éreztem, hogy bele vagyok zúgva egy szintén szőke hajú, kékes-zöld szemű magyar színészbe (nem Hegedűs D. Gézába), több előadásán is voltam már, és én kellemeset csalódtam Benne.

Még mindig tetszik, de már nem érzem azt az óriási rajongást, amit régen.

2011. júl. 26. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok.

Csak azt tudom még javasolni, hogy hallgasd meg mindig, ne tégy úgy, mintha idegesítene, vagy untatna, mert engem nem értettek meg a barátnőim (egyet kivéve), pedig nagyon jól esett (volna), ha anyukámon kívül (aki mindig meghallgatott) más is megért, és nem néz hülyének. :)

2011. júl. 26. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!